It's a damn cold night I'm tryin' to figure out this life Won't you take me by the hand? Take me somewhere new I don't know who you are But I'm, I'm with you....
....And I miss you Like the deserts miss the rain http://www.youtube.com/watch?v=_K6coygE ... re=related
Da me ljubis nocima I da te ljubim danima Jer mene nikog drugi bas Niko ne zanima! I nek se zemlja otvori I neka nebo progovori Al'da nas niko nikada, Nikad ne rastavi! http://www.youtube.com/watch?v=0kD7oAnR88o
Сеуште ми недостигаш. Ми недостига твојата смиреност и нежност. Нешто што е тотално различно од тоа која сум јас.
Ми фалиш да ми ја подигнеш волјата ама еве гледам и сама успевам. Значи можам да те заменам и јас самата!
Конечно си насмеан, алелуја! Јас како и увек, кавгаџиски настроена кон тебе, ама ај да се надеваме дека ќе ти дојде паметот. Туку дај боже да успее планов, па да не гледам веќе непожелни лица во мојата близина. И да, ти текна да кажеш нешто убаво, и за тоа алелуја!!! А да, ќе заборавев. Кај најде сега да се ишишаш? На Мики Маус ми личиш во фацата, а и градбата
Не,не викам дека незнаеш да ме извадиш од кожа и да погрешиш ! Но.види вака,со никој до сега не сум се почувствувала по сигурна и онаа познатат изрека би ти ја посветила баш тебе "јас со едната рака можам да го освојам целиот свет ако за другата ме држиш ти". Никој до сега не ме љубел така,никој до сега не правел се за мене,и никој до сега не ми дал толкаво значење како ти сега. За никој до сега не ми било толку гајле како за тебе,за никого не сум размислувала што би се случило во иднина ако го изгубам,но за тебе да.Знаеш такви сме,грешиме несвесно кажуваме реченици кои не би се осмелиле да си ги кажеме еден на друг,подоцна се каеме и тоа многу,никој до сега со растреперени раце не ми ги бришел солзите,напротив сите останати предизвикувале уште повеќе да течат,да паѓаат,да болат,но никој не кажал "Немој не плачи,ме болат твоите солзи,не само поради мене,туку немој никој да дозволиш да ти предзивика солзи"-но ти ми кажа, никој не размислувал толку свесно како ти и никој не си ја нарушил гордоста како ти,ми кажа "Подобро,ако некој толку многу го повредуваш,пушти го нека замине"-но овде не се сложивме и двајцата,ние си припаѓаме еден на друг,ние всушност немаме проблеми како што некои во врската ги имаат,ние самите ги создаваме за подоцна да се каеме,сега сваќам дека имаме нешто кои многу други парови го немаат а им е потребно:Почитта и довербата, да се будиш наутро со помислата дека си сакан е најубавото нешто што може да му се случи на човек. Овде сум за тебе и со тебе,ние не и придаваме важност на иднината,бијдеќи имаме на што да се радуваме во сегашноста,а иднината? Е таа сама ќе ни дојде Те бакнувам сакан мој !
Планирам да си легнам,глеј да стигнеш у еден дел,инаку... И да ве прашам нешто бе дечки... http://www.youtube.com/watch?v=RX6PfwFDoCg А?
Извини но навистина не можам да ти кажам што ми се случува периодов,сама ќе пребродам се.Не сакам да те повредам,не смеам да го направам тоа и да ти кажам...
КОЛКУ САМО МОЖАМ ДА СИ БИДАМ ГЛУПАВА? мн си се нервираш а сама си ги правиш проблемчињата со те нервира толку многу дај откачи го мајмун тој ќе се зафркава со тебе??? ова имам мн голема потреба да си го кажам на себеси
Од мене до тебе http://www.youtube.com/watch?v=g07jq-rKEg0 Од тебе до мене http://www.youtube.com/watch?v=ltRwmgYEUr8 Ги сакам сите песни што ми ги имаш посветено, ги сакам нашите доцно вечерни муабети, ги сакам нашите филозофски муабети и препуцавања, ги сакам моментите кога правиш да се топам од внатре, ги сакам сите вечери поминати пред телевизор гледајки утакмици, ги сакам твоите и начинот на кој се однесуваат со мене, ја сакам сестра ти, а тебе, тебе те сакам неописливо. Јас сум твојата панда, ти си мојот бамбус
Страст. Вриштење у перница. Друг испеал нешто што ни послужи ко саундтрак Don't make me sad, don't make me cry Sometimes love is not enough and the road gets tough I don't know why Keep making me laugh, Let's go get high The road is long, we carry on Try to have fun in the meantime Come and take a walk on the wild side Let me kiss you hard in the pouring rain... Ма ништо не би му кажала, песнава на репете и толку. И пак, па после пак...
Еве ова ми е сега во глава. На зумбулите, лалињата, нарцисите.. и осмесите и начините како ми се појавуваше пред врата.
GROW THE FUCK UP ! Не сфаќам зошто ме избегнуваш? Зошто бегаш од мене? Да не те следам? Да не ги прашувам твоите другари за тебе? Да не сум ти направила нешто лошо? Стварно ама... Нели гледаш дека и јас те избегнувам. Не се ни погледнуваме, и ништо никому. Не доаѓам на предавања толку често, учам дома за да не ти пречам кога учиш (во наводници). И сепак кога ме гледаш-бегаш? Што ти е жити се? И јас не сум пресреќна што те гледам секој ден, ама тоа е... не мора детски да се однесуваш. Ова сакав да ти го напишам како порака на фб, бидејќи ми се чини дека си го сменил бројот, нема врска. Но, нема да го сторам тоа. Ќе бидам трпелива, ќе ќутам, ќе се обидам со моето однесување да те убедам дека сум продолжила понатаму... Ignorance is bliss... And please don't wear that dark red blouse, ич не ти стои убаво.