спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко,спанкоа,спанко,спанко
Те сакам мочко мој највише,а да и кога ќе идеш накај мене купи ми Нес 2во1, зошто сега го допив последното
Because of you I find it hard to trust Not only me, but everyone around me Because of you, I am afraid I lose my way.... Ваљда е крај... т.е. кај е крај кога сеуште не сум го видела почетокот со тебе...
Те молам некое време не ми се јавувај, да не се гледаме...сам знаеш зошто. Остави ме на мира , прво да се средам самата па после ќе видам што со тебе. Некое време не сакам да те гледам, не ме интересира што правиш каде одиш, дали ќе ти недостигам...сакам само да бидеш подалеку од мене. Не сум сигурна дека уште ги имам истите емоции, ме разочара, мислев дека сме постигнале нешто за овие години. Те сакам тебе , ама повеќе си се сакам себе.
те сакам! тоа не можам да го сменам... барав само љубов и разбирање од тебе. а на крај што добив? омраза. неубави зборови... и не почитување не требаше тоа да го направиш не требаше така да ме оставиш дома и секако да ми се изнавикаш, и да викаш дека ти глумам злато, здравјето си го дадов заради сите проблеми... знаеш и ти низ се што не сум поминала веќе не знам ни дали ќе преживеам извини ако некогаш сум ти згрешила, но не било намерно. извини ако некогаш ум те навредила и тоа не било намерно.... извини што те сакав повеќе од мојот живот, и тоа не беше намерно... се случи кога и најмалку очекував. ти се предадов со душа и тело... ти ми беше се.... си го исплакав цел живот злато премногу патев за да сето ова ми се случи да сакаш некој толку многу, паралелно со твоите воздишки и секој воздух земен во твоите гради... било болно секогаш знаев да те сослушам и советувам... знаев да плачам со тебе а ти ???????? ме оставаш дома и ми велиш - излегувај сама, безпомошна, повредена, навредена, лабилна, расплакана, безживотна.... тоа сум јас злато сега!
те молам остави ме не ме барај некои време не ми пишувај бесмислени пораки,сакам да размислам убаво што со мене што со мојот живот и на крај што ќе правам со тебе,ова стварно вака не иде значи јас можам за све да те сватам и да ти бидам подршка и да се карам со секој заради тебе а ти не можеш да ме сватиш во една работа?толку е тешко да сватиш дека само сакам да имам мирен живот,а ако не можеш да ме сватиш широко ти поље има некој друг што ме сваќа подобро има некој другх на кој му значам повеќе од што тебе сум ти значела
Bez tebe nestace sunca, druge cu prositi za malo ljubavi. Bez tebe, jedina moja, za kog cu zivjeti, za koga umrjeti!?
Срценце? Душиче? Маченце? Реков јас. Гајле ми е. Што сакаш праи. Најголемо говедо! е така да си знаеш.
хахахахахха тоа и го направив и само ми рекоа ајде чао спијам....а после 5 мин ми с ејави и ми вика дека сум го разбудила....значи вредеше будењето....