Како млеко и колачиња, леб и маргарин, месо и компири, пржени јајца и сланина, сол и црн пипер, е така сме поврзани јас и ти. Смешна компарација, а реална. Ме инспирираш..
Те мразам зошто после толку време, јас уште сум слаба на тебе. Те мразам зошто сум глупача и го дозволувам тоа. Те мразам зошто се што сум постигнала до сега, во само еден момент паѓа во вода. Те мразам што после толку години, срцето ќе ми излета од гради кога ќе те видам. Те мразам зошто не го заслужуваш тоа. Понекогаш очајно посакувам тркалото да се сврти. Во еден момент верувам во тоа, во друг се плашам дека само верувам во бајки. И да, не те сакам толку за да бидам среќна за тебе, ако ТИ си среќен со некоја друга.
А да покажеше барем малку несебичност....Да прашаше резултатите какви се? Дали сум добра, дали е се' во ред? М? Ма не, побитно беше да промрчиш за нешто што немаш ни најмало право да промрчиш. Марш во ќоше, гомце едно.
Оти не си тука, да ти се фалам и да ти досадвам дека преуба излегов на слика и дека ептен се бендисав ?? ,Слика тргнувам обавезно настрана за тебе, си знајш то Бтв Многу сакам ко ќе ми викаш со некој многу мили зборови Се топам Инаку Оправдано ти е срце, ич да не се секираш Те сакам Ми недостигаш. Едноставно премногу....
Ееееее медо мој...да беше до мене сега...да не беше на работа.....ќе леташе во облаци...нешто како ју вил би скриминг мај нејм ор самтинг симилр (мало сам перверзна ночас ал шта чеш)
And he was sitting by the swimming pool But he was scared, cause it wasn't his time, it wasn't his chance. Getting olders not been on my plans, But it's never late, it's never late enough for me to stay, da, da? Aх како да беше вчера Те сакам!
Едвај чекам да ми кажеш што си направил,а јас тек сега се свестив дека требаше да ти држам среќа но добро е,не сум ја држела кај тебе си била се извинувам
Инаетчијоо те сакам ногу, ех да си сеа до мене би ти се фрлила во прегратки, би те бакнувала и не би те пуштила никогаш да заминеш, има да станиш граѓан на Општина Неготино