Го слушам звукот на срцето како се крши.Не ми е добро,воопшто.Незнам зошто си ваков.Тешко ми е на душата.Џабе се лажам себеси дека ке те преболам толку брзо.Не знам дали некогаш воопшто ти значев,или се беше глума од твоја страна.Го сонувам денот кога ке ми го спомнат твоето име а јас нема да чуствувам ништо за тебе.Себичен си,само на себе мислиш.А не ти е гајле колку личности повреди. Ми треба некому да кажам,за да ме разбере подобро,да ми каже што да правам. Вчера ме прашаа за тебе,ја сменив темата.Не сакав да зборувам за тебе. И продолжи да се криеш,јас нема да те барам,нема.Ке си стојам на своето.ке терам инает,таков каков што ми викаше ти:Човек подобро би се разбрал со магаре отколку со тебе. Ајт.
^ Не треба да му кажеш, туку да му докажеш. Јас сум шеќер ти си мед, заедно сме сладолед! Ова си го пишував во спомеарчиња кога бев малечка, ова сакам да ти го кажам денес. Порано не го знаев значењето, мислев дека е некоја детска фраза, но денес знам!
Никогаш во животов не ме гушнал некој така. Кога те гушнав осетив топлина, како цела моја љубов да се профрли во тебе. Се почувствував толку убаво и безбедно. Не можев да те пуштам... Не можам да го опишам чувството кое ме обзема, останав буквално без зборови. Сакам да те гушкам постојано! Нема поубаво место од твојата прегратка! Се осеќав како оние на симс кога ќе се бацуваат и гушкаат па им се праат срциња и им летаат чуда околу главата Те сакам... И ако не си мој, сепак те сакам од се срце. Вака никогаш не сум се чувствувала... И ти посакувам да си најсреќен, од се срце и тоа! Да останеш ваков прекрасен како што си ( ама и да не се занесуваш толку како што знаеш да праиш понекогаш ) и сите желби да ти се остварат! Најсреќен роденден сонце мое
Ме потсети Мис Ричи дека пред некое време баш ќе пишев една таква ДА му кажам да мојот,дека не е тоа туку така,дека: Моето срце не е колаче со шлаг,не го давам никому што не ми е драг
Колку ми иде да ти кажам дека не сум како тие твоите што си ги имал ИЗВИНИ ама јас сум ABOVE сите нив. Кои грди курви си ги имал жими се за еднаш , два пати и ајт чао како можат така бе ?? Не ми е јасно не можам да си објаснам на душава па дури и постари боже боже со кого сум јас во врска се прашувам сеуште ми се гади понекогаш од помислата на сите нив А ти за прв пат со некоја толку долго а ? Ех ти се чудам на паметот и на мојот what was I thinking ?? Ама шта је ту је си знаеш ти ама па пак нешто ме копка во срцево ај вечер ќе се разбереме има да биде лом
Мило мое многу ми е жал и криво ми е шо не сум моќна да ти помогнам ама тоа е. Ама се молам за тебе да знаеш и ќе бидам многу среќна ако се среди тоа. Само ти не се нервирај и нема зошто да се каеш. Ти си паметен човек и ќе видиш дека се ќе биде во ред + ја сум со тебе и те подржувам во се и ќе дојде денот кога ќе частиш тоа сигурно не ти бега.
Колку ми треба една силна топла прегратка..и бакнежи многу многу многу, и да ми шепнеш дека не сакаш да ме пуштиш..