Многу сакам да те гњавам и да чувствувам дека притисокот ти се крева а ништо не ми викаш чисто од љубов иако би ми ја треснал една без проблем Што да ти правам буце мое, ќе си ме трпишшшш, па и според сите детски закони кога некој те закача значи навистина те сака Утре ќе те гњавам многууууу И те сакам, да си до мене би го изговорила тоа, со леснотија, гледајќи те во очи. Па со тебе се е лесно, секој ден сум му благодарна на Господ што те имам во животов и што никогаш не си ме напуштил, дури ни кога сум била во најлоша можна состојба, како психички така и физички, што си покрај мене да ми подадеш рака секогаш кога паѓам(а често паѓам), што ме тешиш, и ми влеваш надеж за поубавото утре... за нашето поубаво, денес, утре, задутре, позадутре... Додека можам да кажам дека во мојот живот не имам НАС, ништо друго не ми е битно.
Сакам повторно да те гњавам како порано.Дозволи ми да ги љубам тие нежни усни.Престани да си тераш инает самиот себе си.Знам дека се сакаме....и ајде идај денеска на кафе да се видиме како "Другари" Спојлер хахаха после кафето ќе видиш дали ќе бидиме другари или нешто повеќе од тоа,хахаха незнаш што ти планирам. А кога веќе несакаш никако....тогаш ОПРОСТИ МИ ШТО ТЕ ВОЛИМ! Знаеш дека Те сакам повеќе од се,те сакам на милион начини.... Знаеш дека срцево мое чука само за тебе. Извини ми најмило за се што ти направив.....и дозволи уште еднаш и двајцата да е почуствувааме онаа љубов која ја имавме.
Што ти е финтата ? Од сабајле и тоа ?? Па јас ќе умрам , верувај ќе умрам така проклет да си ! Still I walked when I soulda run and I ran when I shoulda walked and don't I know it..
Извини што мораше да сведочиш како поради тебе се бламирам. И тоа два пати. Ама тоа е, ме засмејуваш со поглед, и те молам следен пат, ко ќе ме видиш кај што се бламирам еднаш затвори ја вратата.
Ми фалиш душо моја сакам да те видам, да те изгушкам силно да гледаме неко филмче од оние моите романтични да јадеме нешто како и секојпат јас сум ненајдената и да да слушаме романтик сонгс абе те сакааам многуууу