Ми недостигаш најмногу на цел свет.......штета што си слеп за да видиш, или пак судбината ни е крива меченце........
Аууу колку си бил ти PIQK NANE не може човек едно нешто да скрие од тебе, знаеш предвреме што ке кажам и што ке направам Ме зачудуваш... Abe you don't have to worry... e jotja jom
ало освести се веке еднаш, не сме мали деца, те сакам бе ѓубре едно многу те сакам разбери сее далеку е африкааааа
Што ти беше вчера не знам...дали глумеше или озбилен беше не знам...секако јас не верувам во тоа што ми го кажа...но искрено не ни очекував од тебе дека некогаш тоа ќе ми го кажиш после се....Сега се сврти топката ме прашуваше дали те сакам а јас само одговарав како порано кога јас те прашував а ти ќе ми речеше само да,а никогаш без да те прашам не ми викаше дека ме сакаш.....сега изгледа е обратно....сепак се врти
Оти некогаш претерваш со твоето понашање? Оти мислам дека има и нешто друго,оти мене ме кривиш за се?? Како ќе бидиш поинаков? Јас ти сум крива за се, досега ништо немаше ни кавги ни глупости, супер беше се, сега? Да ми ги расипиш најубајте деној од животот, сега да треба да се нервирам? Оти чудни мисли ми се вртат во глата? Се надевам дека нема ништо такво Те молам свести се. Те молам значи, нејќам да се караме за глупости
Лањушко еден (се извинувам ),претервиш бе пуфко некогаш,ко ке не ти е нешто погодено скренвиш.Ај среди си ги мислите и кажи од почеток,за да не ти биде криво после
Ама ми недостигаш бе...леле зошто вакаааа ! Да ти кажам право, почнав да се ладам кон тебе. А не го сакам тоа. Сакам безнадежно да те сакам како порано, а не да ми биде вака сеедно дали си до мене или не. Ако те видам и ако си поминам незаборавно, како и секогаш кога сме заедно, може пак ќе ми се вратат чувствата кон тебе. А неможам да бидам во врска со некој а и да ми биде сеедно дали сум со тој НЕКОЈ или не. Или да поправиме нешто или вака не оди. Барем докажи ми дека ме сакаш. не само зборови..
Тешко цмиздрало сум, знам. http://www.youtube.com/watch?v=cfOa1a8hYP8 There's an empty space inside my heart..