Знаеш денов не е поубав без тебе, исто како и без нејзе! Иако светнало сонцево не ме мами денес да прошетам, да беше ти тука би сакала, а сама не!
Благодарна сум ти што не бараш причини за да ме сакаш. Кога се навраќам на нешто што те боли и за кое не ти се прави разговор по милион пати, пак не помислуваш дека не сакаш ова со мене да е нешто сериозно. Кога те анализирам, тестирам, за да видам дали си човекот со кој би го поминала животот, пак остануваш до мене. Кога гледаш дека многупати се сомневам и не го гледам во тебе она што сакам да го видам, пак не се лутиш што не ти ги ценам сите доблести. Само сакам да знаеш дека колку и да те проценувам, не можам да не те сакам. Мојата искреност е болна и почнувам да сфаќам како ти е кога ти велам дека сум те сметала за поинаков, а не си. А како тоа не си? Зашто си со мене сите овие години, без да побараш нешто за возврат? Зашто никогаш не си ми префрлил колку било лесно само да ти дадам шанса, а колку било болно за тоа што си немал можност? Што ја користиш секоја прилика да излеземе заедно, да ме научиш да бидам поотворена, да ја примам позитивната енергија од твоето друштво? Или можеби, зашто колку и да се однесувам како дете, ти ќе ме гушнеш силно и ќе ми кажуваш за твојата непоколебливост животот да го поминеш со мене? Малку ми е сето ова, нели? Да, малку ми е и што доаѓаш во ниедно време за да бидеме заедно. Малку ми е што сакаш секој битен момент од животот да го прославиме заедно. Малку ми било, зашто јас и покрај се` сум си ја сакала слободата и тоа ме гушело. И после сакам да ми ги докажуваш твоите сериозни планови со мене... Навистина не вреди толку да се исцрпуваш ради мене. Во блиска иднина нема да созреам и ќе ти приредувам непријатни изненадувања секој ден. А ти ќе се лутиш зашто ќе сакам да избегам од тебе за да те поштедам, додека тебе нашата разделба не ти паднала на памет колку и да е тешко. Колку и да ти се лутам, кога се будам покрај тебе или кога ќе ме прегрнеш, сфаќам колку не би издржала ни ден без тебе. И колку не вреди да си го замарам мозокот со непотребни работи. Зашто ти од мене не добиваш ништо, а јас со тебе имам се` .
Чоек ја незнам шо ти е проблемов тебе. Значи стварно ми е убаво, супер е се, не се караме ама нешто мене не ми е како шо треба. Ти или имаш некој проблем или нешто не ти е јасно. Вечерва ако издржам нема да ти се испонашам ама утре јас и ти ќе правиме муабет т.е. да те прашам нешто и да ми објасниш. Дали ја грешам незнам ама несакам да размислувам и да донесува одлкуки кога сум изнервирана. А само ако не заспиеш вечервва порано ќе биде голема.
Кога ќе те видам срцево возбудено и вљубено започнува да чука. Твојата насмевка ме привлекува, а кога ќе те видам насмевнат/а и моето срце се смее. Твоите очи постојано ме гледаат, блескаат од сончевите зраци, а твојата прекрасна фигура те одделува од другите девојчиња/момчиња. Ти си тој/таа што ми ја грее душата, она силно чувство што покажува каква е всушност вистинската љубов... Она што и кога сум тажн/а ме прави среќн/а и она што понекогаш и без причина ме тера да плачам, да пролевам солзи без потреба. Те сакам со сето мое срце - ти си мојата најголема среќа. Ти си мојот сладок копнеж кој успеа со само еден поглед да го освои моето срце. Она срце кое дотогаш незнаеше што е всушност љубовта. Остани засекогаш мој/а... Само мој/а!
Тешко ми е. Многу работи ме измачуваат и го знаеш тоа. Не замерувај ми што понекогаш сум отсутна и сакам да бидам сама. Сакам да те видам во Понеделник, и мене ми е тешко, и грдо, но, се надевам ќе ја сфатиш целата ситуација. Во овие моменти најмалце од се треба да направам некоја утка. Знаеш во каков ризик се ставам, а и да бидам искрена, без волја сум да седам и да видам било кој, знам дека звучам ужасно, ти си прекрасно, сонце мое, ми зборуваш со часови дека нема да ме оставиш сама, се трудиш да ме расположиш, да ме утешиш, а јас... свиено, свиено во оклопот. Те љубам, да знаеш, со се наше детство, со се нашава сегашност. Со сето време и сиот простор, од срцевината на срцето.
I forgot to say out loud, How beautiful you really are to me, I can't be without, You're my perfect little punching bag, And I need you Aх, со каква душа чекам кармата да ти мавне бокс... Ма боксиште ќе биде... Мене ми помина, тебе допрва ќе те удри. А најсмешно, па и трагично е... Те сакам. Вака од далечина. И не ми требаш, воопшто. Само си голем дел од мене. И ако. Те почитувам и после сё.
ТЕ САКАМ толку многу, што не можам да искажам со зборови. ТЕ САКАМ толку изобилно, што не можам да те ставам во кутија за подароци. ТЕ САКАМ толку бескрајно, што не можам да измерам со време. ТЕ САКАМ толку широко, што не можам да најдам толку прегратки. ТЕ САКАМ толку силно, што срцето не може да издржи.
НЕ ТЕ ДАВАМ ЈАС НА НИТУ ЕДНА КОМШИВКА, ВНУКА И НЕЗНАМ ШО ! Ти си мое срце, мое сонце. ТЕ САКАМ МА, НАЈМНОГУУУУ !!!!
Не знам зошто воопшто го формирав овој триаголник во срцето. Ќе си продолжам понатаму како ништо да не било, впрочем го правам тоа веќе 10 месеци. Знам дека ја сакаш, знам дека и ти number two ја сакаш неа... Останувам сама на себе и убаво ми е,ако се лажеме. Уживај во животот, си заслужуваш максимално.
http://www.youtube.com/watch?v=5YGEDlmP ... re=related Honey love you, honey little, Honey funny sunny morning Love you more funny love in the skyline baby Ice-cream 'scuse me, I've seen you looking good the other evening
Вчера во дискотеката отидов само за тебе да те видам,цела вечер,ама буквално цела вечер гледав да не влезеш,сите ме приметија дека некого барав,чекав.Знам дека не смеам,ама па многууу,страшно многу сакам да те видам.Ах,да и цело време мислам на тебе така да си знаеш,идиоту ни еден.
Ајде разбуди се, појави се, немам од каде да ти ѕвонам. и немој да си ѕвонел кај сестра ми, си го носи телефонот изгледа срамче ми е, де..