"Fans can make you famous, "A contract can make you rich," "The press can make you a superstar," "BUT ONLY LUV CAN MAKE YOU A PLAYER." Еве што вика Мадона и се согласувам со неа.Сакаш да си играме?Нема проблем, ти можеш малку, јас можам дупло... Boy, you don't know who you're messing with
Леле да имам можност да ти дојдам таму, па ко ќе ти акнам една и нема да ти кажам зошто сам да ти текне
Се` е против нас. Се` буквално. Само да не си станеме еден на друг непријатели. Не мислам јас кон тебе и ти кон мене. Туку, да не се поколебаме и да не се скарам јас со себе си, ти со твоето височество од его. Ти си ми сончко кој силно грее. Го знаеш веќе тоа. Ме расположуваш, ме смееш, заради твоите зборови се лепам со асфалтот од нервози но за миг ми поминува и трчам да те гушнам. Те сакам, го знаеш и тоа. Те сакам за везден. Како другар, за заеднички оброци, како човек кој ми ги дава најреалните совети, како интимен партнер, како се`! Ти си прекрасен човек и вистински благослов е што воопшто те познавам, а уште повеќе и што си дел од мојот живот. Што и да е и без разлика што и да биде секогаш ќе те сакам. Тука сум за се`. Знам дека и ти си на исто мислење.
Ти си уствари најбољи дечко на цел свет. Колку си трпеливо, мило, внимателно, слаткиш. А ја едно никакво, мрза расеана.. Немој да мислиш дека ќе си заминам, и немој да мислиш дека сето ова ќе стане обично. За да биде тоа обично, треба прво јас да станам обична. Тоа што сум понекогаш малце отсутна и дистанцирана не значи дека ја отфрлам сета таа милина. Абе те сакам, од срцевината на срцето.
Саааааааааааааааааааамо ти попуштааааааааааааааам џубренце мое ама ако се надевам ќе се исплатиии се надевам па и ако не се исплати што ПА ШТО! ТЕ САКАМ
Кога ми пиша пред 2-3 месеци,си реков хах,уште еден идиот на патот.Не се уклучував бидејќи не сакав да ми пишеш,а сега се молам да ми пишеш.Еве веќе цела недела и повеќе си немаме пишано,и дремам на фб,само за да ми пишеш.Ама ти не ме ни приметуваш сто посто,сега сигурно го имаш уште 10тина со кои си се допишуваш или пак се трудиш да се смирите по 3пат со бившата.Де бе,досега сте биле 2 пати у врска и сте раскинале и пак ли ќе се смирувате.Е морам да кажам дека сте и двајцата мутави,чим досега не сте разбрале дека не сте еден за друг.Зошто,ама зошто си дозволив да се залетам по тебе.Секогаш го бирам погрешниот,оној што сум сигурна дека ќе ме повреди.Секој викенд испаѓам за тебе да те видам,ама цели 2 недели се немаме видено и страшно многу ми недостасуваш. Ах море,знаеш ли уште колку имам да ти кажам,ама неможам,ме боли,ме боли дури и додека пишувам. Оф,оф.
Колку е убаво чувството кога ќе заспијам во твојата прегратка. Колку е убаво кога ќе се разбудам и ќе те видам до мене. Сакам секоја вечер да заспивам во твојата прегратка и да се будам во неа.
Ти благодарам што вчера во најлошиот момент беше до мене,и што ме спречи да направам глупост.Некои работи што ми се случуваат ти си единствена личност која ги знае,дури ни моите дома не знаат како ми е...