I just can't get you out of my head! Цел ден мислам на работите што ги правевме,а и што би ги правеле...Цел ден мисли во главава и само твојот лик пред мене...Спијам,те сонувам,будна сум,те мислам...Како ти еднаш не помисли на мене,да ми се јавиш,да ми пишиш? Или и ти како мене се лутиш,па се лутиме за глупости? Се надевам само да не си ме заборавил веќе...Можиш ли? Можиш ли се да заборавиш,а? Јас не! Јас не можам,НЕ САКАМ! САкам да сме среќни заедно. Треба да си дадеме шанса,ама и двајцата,сама јас неможам... На рамената имам ѓаволче и ангелче...Едното ми вели пиши му,другото не му пиши...Епа засега ѓаволчето победува...Пак не остана време,а ти не ми даваш знак.Не пишав пошто после ќе речиш шо ми се јави кога немаш време кога да се видиме?А и ќе немаме шанса да разговараме така...Па,ќе треба до 5ти да чекам.Ќе пукнам! Ама сакам разговор!!! Сакам да те видам! Сакам да го почувствувам мирисот,да ти ги видам очите,да те видам цел! Онаков и строг,и лут,секако јас те сакам ТАков силен и убав... Направи нешто пошто ќе горам во пеколот! И тоа на земјава!
Едвај чекам да помине овој еден час што ме дели од тебе. Ќе те видам, но не сум среќна поради тоа. Не чека долга ноќ, многу работи да разрешиме, само се надевам дека ќе размислиме со ладна глава, дека нема да се каеме за се што ќе кажеме и за се што ќе направиме. Знам дека ме сакаш, ми докажа многу пати. Само не можам да разберам, не и не, не знам зашто не можеш да сфатиш дека ТОЈ повеќе не постои во мојот живот, не знам зашто се плашиш. И покрај се што ми направи ТОЈ не сум луда да бидам со него, па колку и да се обидуваат сите да не спојат. Биди спокоен, затоа што само ти постоиш за мене, само тебе те сакам.. Само тебе.
Ми фалиш, ко да не сум те видела којзнае колку време. http://www.youtube.com/watch?v=d6BrHEwhkWw ...we'll have Halloween on Christmas, and in the night we'll wish this never ends.
Каде си, ајде те чекам, да пристигнеш, со точачето полека, полека. Со истото тоа точаче што ме влечкаше сабаје по патека кога се уморив од ролање, мх, мх.
Е па убаво што ти текна да пишеш. Вчера.. пееше и ме гледаше. Мојата песна ми ја пееше. Не верувам дека знаеш колку ми значи таа песна и колку сакам да ја слушам со твојот глас... И така пиша, не ми терај инает и враќај на време. Сеедно ти е, или сепак не?
Ej,најпрвин ме погоди тоа но сега замената ме смири...знаеш што?Подобро е вака.Готово е,ке ми помине..Еве гледаш?Се смеам.Што и да е ке помине... Ај бегај ако си решил да се зацрниш повели.Јас не губам,туку ти,зошто не знаеш да цениш ништо. Мрш.
Не знам што да очекувам од нас.. Немој да мислиш дека слушам што другите ми зборат од околу. едно знам, тоа е дека ми се допаѓаш и дека си прекрасен! Се надевам нема да биде уште едно разочарување, се надевам дека нема да искочиш дека си лажен и дека сето ова време си глумел.. Што и да биде нека биде..
ДА ! Преубаво ми беше денес со тебе...Не помина ни еден час откако си отидее а веќе чувствувам како да не сум те видела цела вечност...Сакам да си тука до мене ЗАСЕКОГАШ !
Се приближува оној битен момент кој ке ми покаже дали ова наше другарство е вистинско или не, кој ке ми покаже дали навистина и покрај се ке сакаш да ни се продлабочи другарството наше. Оној момент кај што маските више паѓаат. Па да видиме дали кај тебе ке има нешто за паѓање. Give your best пријателе
што и да кажам ништо за тебе не менува...тоа е што веке тие докажано!..а сега твое е да докажиш што е тоа што ти сакаш...
На двајца имам нешто да им кажам. На првиот, благодарам што ме научи дека постои нешто подобро за мене.Оваа година нема да трошам пари за поклон за три години заедно. И не те сакам веќе, воопшто не те сакам. На вториот, се најдобро со девојката твоја...Заслужуваш да бидиш среќен затоа што никогаш не си ни бил мој па да се жалам...Се надевам дека во скоро време ќе раскиниш, Господ грев да не ми пиши ама премногу ми се свиѓаш за да те гледам со друга. Ех, штета што немам ич среќа во љубовта.