Вчера беше овде денес не,ајде бе маче не се шмизлај мачка и глувче ли ке си играме Така ли ке почнеме јас и ти? сТрам да ти е.
Уопште не се осеќам сакано, а за тоа си крив само ТИ! Срам да ти е шо се понашаш ко мало дете, и да знаеш дека ако продолжеш да ми ширеш негативна енергија ќе добиеш црвен картон! Стварно не си фер.
Каква љубов имаме кога не си го пикаат носот одредени ликови .............нека ќе одиме против се , јас и ти сме една голема ЉУБОВ
Ме нервираш ме нервираш ме живцираш толку многу што ќе полудам ама не се нервирам па не повеќе утре ќе бидам среќна мислам дека ДА!
Пренеси и на таа што е сликана со тебе да даде Господ забите да и паднат за више да неможе да се смее и да кажи и дека е кучка и вештица
Денов е измислен за прошетка, совршен за многу работи со тебе, а нема да се видиме. Како би те гушнала сега...
Ах што да правам со тебе? Не сакам пак да е ко порано,сакам да направиме повеќе! И да е подобро.Не сакам глупости,смачено ми е од нив...Ќе си размислам пак...
Да знаеш дека деновиве не ми излегуваш од глава и едвај чекам да те видам. Ми недостигаш многу, многу, многу.... Те сакам сонце мое.
нашето време како да истече ... "....Сеуште ти го паметам вкусот на усните и ги знам напамет сите твои погледи, и студени и топли, и сончеви и дождливи, а понекогаш ветровити. Ја знам напамет азбуката со која говорат твоите прсти. Вечерва се чувствувам толку слабо и силно истовремено, толку тажно и весело а, сепак, рамнодушно за се. Вечерва јас немам свој облик ниту лик."
Колку повеќе те засакувам, толку повеќе сакам да избегам од тебе, зашто страшно многу ме нервира кога немам контрола над себеси...
Се надевам дека сум ти симпатична и мила и дека ти се свиѓам..... ! Ама не сакам повеќе да се гледаме, јас ќе се заљубам... Не сакам да си давам лажна надеж... и така .... Ама овие два дена, се осеќам супер....камо да имам среќа да биде така секој ден! ...ама не...