Сакам да ми бидеш дечко, да бидеме заедно а не само Friends With Benefits Нема да ти признаам, ама јас ТЕ САКАМ!!
Не знам што ни се случува денес. Мочевме цела вечер, изустивме само неколку збора. Ама добро, со тебе и тишината е убава. Но поубаво е кога се смееме, зборуваме за се, и се бакнуваме на секоја минута.
Зошто не ми се јави, а ми рече... Знаеш дека умирам за внимание од твоја страна, и добро ти нагласив дека овојпат нема да биде како претходниот, а и го познаваш мојот голем инат и Дамските манири што ги поседувам, а ти пак удараш со глава во ѕид и одиш по старо. Јас немам срце? Јас немам душа? Докаде вака знаеш дека ти е последна шанса, и знаеш дека не сакам да ја испуштиме,зошто не е вистина дека ми значиш, вистина е дека те љубам ете така. Те молам биди тоа што не беше предтоа, те молам биди нежен со мене. Немој да ми ја украдиш љубовта и да ме пратиш со скршено срце во безната на повредените. Те обожавам, Ги обожавам сите твои манири.Знаеш дека си ми единствен.....Уморам од желба за да те видам, знаеш дека далечината ме убива... Неверојатно колку ми недостигаш!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=i6jSbXUxy7E Па...песната се опишува... Што да правам,ќе полудам,мислам еднаш едно,после тоа срцето се јавува и ме напаѓа... Страшно ми недостигаш всушност...
да ми е до мене сегашниот би му кажала дека сватив оти врскава наша е готова -зошто и како ке му биде во лице кажано некој од наредниве денови, и дека ако некогаш сака да се ожени треба да се смени, оти вака изгледа како убаво јаболко кога за прв пат ке го видиш, а кога ке го гризнеш е црвјосано.Кога ме допираше вчера едвај издржав да не кажам дека НЕ ГО САКАМ, дури не ни го посакувам како порано-нели 6 месеци правевме вчера па да не ја расипувам вечерта) дека моето срце мисли на друг, и едвај чека него да го види оти му недостига а доброто е што и тој примети дека и мене не ми е се ок, а повеке од сигурна сум дека ни тој не ме сака мене, и се се врти околу секс, а како ли издржав толку време со него не ми е јасно, не можам да си објаснам. Што ли барав јас со него не ми е јасно, каде ли ми беше паметот и никогаш не ми стана јасно КАКО ли издржала таа што била со него 5 години-ко 5 века ми звучи , што сум рак а тој риба(ептен хороскопски си одговараме) не можам веке бе,ЕКСПЛОДИРАЧУ
Јас бик, ти лав. Јас инаетлива, а ти горделив. Ама не ти се јавувам и не попуштам. Чекам повик од тебе за добро утро и убав ден
Искрено заборајв колку е прекрасно кога ќе ме разбуди твојот глас, ти благодарам што ме потсети, што утрово се јави и рече ајде станувај спанко моја прво се запрашав од каде твоја кога ти самиот си кажа тоа што имаше и рече дека нашето заврши и дека сме пријатели.... хмм пријатели кој се сакаат умират еден по друг али ајде си викам ќе си премолчам не сакам да го уништам ова Иако со премногу инаетлив и горд ја сепак те сакам... мислам дека добро го знаеш тоа, нема потреба да ти кажам.... Се надевам дека проблемиве ќе ги решиме и пак ќе бидеме заедно и се ќе биде како порано