ете виде,јас пак те следам тебе исто така и овој пат.. како ти мене ми правеш и јас тебе а сега виде дека тоа не е убаво,,,??.... ааааа аха значи требало да осетиш... е па сега ако не сакаш пак реприза или може нешто ново(значи и потешко) нема и ти на мене така,разбра? значи понекогАш морало да се стапи во акција исто како партнерот море море имало ефект....
http://www.youtube.com/watch?v=R8rPXQ6uSrg Nije ti dovoljno i zasto radis to al' muski ponos je to od tebe jace je Da se nadjemo na pola puta na pola prkosa i pola ponosa do neba falis mi, nisam ljuta nemoj da glumis, znam, i tebi falim ja Da se nadjemo na pola puta na pola ulice i pola uzdaha najbolji lijek za sve u par minuta pola poljupca ti, pola poljupca ja
Онака ми е .. и тапа ми беше денов не беше како што очекував ..биче боЉе знам ! Ама ти .. кога ќе биде ?? Досадно ми е .. мора да се поправат некои работи ОДМА! Те сакам
пак настинав бе љубов, пак сум цела за никаде. Утре кога ќе се вратиш од викендица, ќе дојдеш со мене да направам тест за имунитет во болница. Ова веќе не се трпи. И ми недостигаш многу, сакам да те чешкам по глава, а ти да ме гледаш заљубено со тие твои зелени очи! Ќе си пукнам од љубов. Ете тоа сакав да го знаеш!
Настината и ранлива, едвај чекам бакнеж од тебе. Ме носиш во срце, јас тебе и во очи и во чорапче. Сега сакам да сме во Италија, на Комо, да пливаме голи. Да водиме љубов на плажа, да пијуцкаме џин тоник, да денсаме навечер на медитеранео латино и да мешам колкови врз тебе. Ние сме точак со две седишта. Позади нас, кошница со животинки. И малку рустикален ручек. И ќебе. И ѕвезди завиткани во целофан. Те сакам мил мој!
Толку време ти го планирав поклонот, планирав да биде изненадување, за да се издадам неколку дена пред роденденот. Со уморен човек не се зборува за тајни, ти реков да не ме зазборуваш на таа тема. Стварно сум тапа. Не бе, ќе сменам нешто. Мора да те изненадам.
Те чекам да ми се јавиш, имам да ти кажувам многу... Ми треба твоја потпора и заштита сега кога сум најранлива. Те обожавам
http://www.youtube.com/watch?v=g4tT6fE5f-M Спојлер Some girls play the game They all walk and talk And they dress the same Nothin' New To Say Don't they realize That it's so easy to see Right though there disguise Makes me wonder why When the whole worlds turnin left It's when I'm goin right I need someone to let me be Just who I am inside `Cause a girl like me Is just a lil' different from all the rest And a girl likes me Never gonna settle for Second Best Could it be a boy like you That would give me anything If I asked him to To take all my dreams And Make them true Show me all the reasons that you Ought to be with a girl like me Just like me Possibility Got me trippin' Thinkin' of what could be Between you and me Still I need to know Should I keep this feelin' Or let it go I can't wait no more So now's the time To speak your mind And Show me what you feel So tell me if you Want to take a chance On something real Поздрав до тебе
Навистина ли си загрижен што почнав да размислувам негативно? Па така ме доведе овој период,но ќе ми пројде...не сум јас таква личност што ќе се откаже,одсекогаш сум била позитивна ќе бидам повторно. Знам дека ние моето мислење влијае на тебе и сега кога сум вака губиш волја и ти.Издржи и помогни ми.
Тоа чудо едно е колку можеш да ме изнервираш во рок од една секунда, и кај што ми пројде нервоза уште цел ден се заебаваш ... со сите ли си????? !!!!!