колку ми олесна тоа што ти го кажав го мислев, и го чуствуваше тоа сега помирно можам да дишам, и убаво и ти што го чуствуваш истото за мене што ти требаше таа лага за колешката што ми ја кажа тогаш бе а јас будала само во очите имав , и навистина ми го тоа ми беше бонус лекција, ама да се надеваме дека нема тоа да се повтори оти ке добиеш во фаца-од мене спомен а познавајки ме дека по карактер сум се што ке кажам-правам пази се ете тоа би му го кажала
сакам да му кажам дека: и покрај тоа што те сакам премногу, веќе ми се гади од целава ситација...незнам до кога ќе издржам. Воедно ме јаде одвнатре затоа што во понеделникот кога се испокаравме не ти вратив со ниту еден аргумен на твоите обвиненија. Па уште господинот е лут зошто не сум му рекла да дојде со мене во Турција...жити мајка а ти што ми кажуваш после два дена откако негде си бил и ДЕКА СИ ПОМИСЛИЛ МЕНЕ ДА МЕ ВИКНЕШ АМА НЕЗНАЕШ ЗОШТО НЕ СИ МЕ ВИКНАЛ. друга ствар на која исто така ќе се изедам жива зошто не ти вратив е на обвинувањата дека се глеам и со друг...ццц. не се гледам златен, ама и да е така сам ќе си виновен за тоа, впрочем нели не сакаш да бидеме официјално во врска, нели немаш време за мене од што си премногу зафатен со работа, нели другарите се побитни од мене. Никој не ти е крив што ме оставаш предолго сама и би било нормално јас да се гледам со друг (само што јас глупата гледам само во тебе и никој освен тебе). и како можеш да ми речеш па најди си друг? ај реши се еднаш...еднаш ме обвинуваш дека кријам нешто од тебе а после 5 мин ми кажуваш ПА НАЈДИ СИ ДРУГ АКО НЕМОЖЕШ ОВА ДА ГО ИЗДРЖИШ! уфф ке пукнам веќе
мислиш дека мие лесно тоа е па не ми е..ама ете во право си дека не можам без тебе те сакам будало моја
Ех кукле, не е за утеха, ќе боли колку што треба, нешто добро, зависно и од нас колку долго.. и да знеш еден ден, по обиди и грешки, а може и одма ќе се појави вистинскиот. И тогаш, ќе славите други годишнини, ова што сега го думаш и те тажи, нема може да го заборавиш, ама верувај едноставно нема ништо да ти значи. Не се замарај, денов, нека ти биде ден ко ден, во исчекување на многу други поубави, се потсети и толку.. Ако е за него, доста му е. И и само напред.
Зарем навистина мислеше дека мене ми е мило што одам со тебе само со автобус натаму и наваму и никаде на друго место,а јас да ти речев ај дојди само ќе се повозиме да завршам работа зарем ќе дојдеше? И нели нема да се лутиш ако не дојдам кога не ми се оди,а ти одма носот до горе...па нека ти стои!
Сонце мое, светлино моја ти си причината поради која што сум жива и што постојам. Ти си мојот принц на бел коњ кој што го чекав целиот мој живот и кој што без разлика на се знам дека секогаш ќе е со мене. Дури и кога ми е најтешко со само еден збор успеваш да заборавам на се и со твоите зелени тресења како што велиш ти успеваш да се насмеам. Ти си мојата остварена желба која што ме научи да го сакам животот,а да не можам да го замислам без тебе во него, но знам дека никогаш нема да сум без тебе, бидејќи двајцата сме поминале низ многу перипетии и замки, но никој и ништо не успеа да не раздели и знам дека никогаш нема. Те Сакам Повеќе од самата себеси. Те Сакам Најбескрајно моја сродна душо, моја љубов матуфче мое и секогаш ќе Те Сакам Најбескрајно
Љубов е кога се гушкаме со прстињата на нозете! Абе ќе те јадам утре! Сон си мој, што го имам на јаве.