Не жалам за годините кои ги поминавме заедно, Не жалам ниту за кавгите, Не жалам ни за тоа што се ти опростував, Не жалам што те сакав премногу... Жалам за едно што на време не сватив какво Ѓубре си ти !
Сакам само да разговарам со тебе, да се сетиме на она добро време да погледнеме во душата со солзи натписот од креда, стои...
Премногу сме различни за да се сакаме, премногу сме слични за да се мразиме, премногу навикнавме еден на друг за да се разделиме и премногу сме битни еден на друг за да би останале само пријатели ! ТЕ САКАМ МОРЕ С-Т-О-К-О!!! ТЕ САКАМ РАЗБЕРИ!
Мислам дека правам огромна грешка што ти кажувам се и сешто,секакви тајни дури и фамилијарни...се плашам дека некој ден ако останеме заедно ќе ми го плеснеш сето тоа во лице или ќе го злоупотребиш... Иначе не се труди џабе да ме учиш да играм кантер...не е тоа за мене.
Не е дека јас немам време за да ти се јавам или дека не мислам на тебе. Не е дека навистина претпочитам сон, отколку да зборувам со тебе. Ама мораш да почувствуваш како е да имам други обврски и да си помислиш дека не си ми на прво место. Мора душо, за да не се опуштиш . А ако секоја вечер ме будиш од сон за да ми кажеш дека ме сакаш...играта ќе продолжи .
Многу е подруго кога ќе ти го чујам гласот! Јебеш туѓина, уште малце на иста перница ќе спиеме. Ми фалиш мутав еден!
Горам од желба да те видам, да те изнабацувам, да те изгушкам најсилно, да муабетиме за се и сешто, да заборавиме на времето, да не раздени заедно сакам, да неможиме да се разделиме. Ете тоа сакам да знаеш. И не ми се битни Барса, Челзи, Реал и Баерн. ТИ ми си битен. http://www.youtube.com/watch?v=mPAyGi5OiUI
Оти не си тука да те давам за фустанот? Ми рече дека сум била ко бебе само во фустанот, па шо да прам убав ми е Плавото фустанче поубо да сум го носела, и поубо ми стоело Епа и јас така си мислев да ти кажам право Те сакамм не можам да ти опишам колку многу.... Ми недостигашшшш
Имав желба да те цитирам во инбокс. После 3 години. Да си е*еш векот, времето летна, а јас трепнав. Не сум те заборавила, не се секирај. Телињата како тебе само чекаат некоја како јас да се појави од минатато и да ги врати во живот. Знам ќе биде некој ден.... А што ако те сретнам на улица?!
Не ме изнервира, напротив, мило ми е што така почна целиот муабет.. да знаеш дека никогаш нема да го оствариш тоа што си го замислил, едноставно не можеш ти мене да ме командаш и да ми кажуваш што да правам ЗАБОРАВИ! И да, знам дека ти беше криво што воопшто се фати за таа тема, знаеш и самиот дека сум во право НО едноставно егото не те пушти да признаеш така?! Не се секирај злато мое, јас уште помалце ке се замарам со тебе.. И можеш да се вратиш од каде што си сега но ке ти треба многу за да ти простам за сите работи што ми ги изнакажа.. Јас не сум уличарка туку ке покажеш малце почит према мене .. Стварно си бил маолумен, ке рече човек 24 годишен ама барем има малце мозок во тоа главата!