Вечер ќе си се тинтриме ко верверички. Може? Јас ќе правам француска супа, а ти жонглерски акробации. И ќе си живееме среќно до крајот на животот.
ако ти ова го нарекуваш бескрајна љубов незнам како бе не можеш да сватиш дека не можам да пишувам пораки, оти сум на пост пејд(и се скапи а веке 2 пати се испеков со големи телефонски сметки) ти кажав во Понеделникот, обрни внимание на моите зборови-а ако случајно ме најдеш пред Деканатот или пред твојата кука немој да се чудиш незнам дали приметуваш, ама ниту се замарам, ниту се нервирам за љубовта(за тебе ова е ептен нешто важно, а додека јас имам еден куп проблеми што ми висат над глава и се навистина сериозни проблеми) а проблемот е што ти тоа не можеш да го сватиш капацитет си нема што
Незнам веќе што да кажам значи целосно ме исполнуваш. Многу те сакам знаеш, а и вечер ако имам прилика доаѓам
Te замарам? Кажи. Да знам барем.. пак ќе бидам иста, ни здраво нема да ти речам. Ама кажи, незнам што сакаш од мене.
Ми фалиш, сакам да сум дел од твојот живот, дел од тебе. Зарем не сфати до сега, пијанството ми ја истакнува храброста и тогаш можам да ти кажам се што мислам, онака сум засрамено глувче... Те молам сакај ме... биди мојата јака половина и заедно ке срушиме се што ни смета... те сакам...
Се опамети. Ти благодарам што ми покажа зошто треба да бидам со тебе а не со некој друг. НО, тоа не значи дека ќе можеш во иднина да имаш такви моменти.
Така значи... Толку ти смета што семејството и пријателите ми се на прво место, а јас и ти на последно. Во ред, можеби ми е мана. Ако е тоа толку голем недостаток преку кој не можеш да поминеш, те оставам. Бркај си пак девојчиња во кратки миничи, згодни типки кои ќе ти го креваат егото. Кога ќе поминуваат покрај твоите родители, нема ни да ги поздрават. Најди некоја која нема да биде будала како мене кога ќе имаш некаква потреба, да го вади паричникот. Место да ти дава пари, таа ќе те тера да ја шеташ, да и ` плаќаш. Ќе нема никаква култура... И знаеш што? Баш со таква си одговараш. Ти мене не ме цениш и сето она што го претставувам. Не ти значи ништо ни дали сум имала манири, ни дали сум имала пари да ти платам, ни дали се грижам каков впечаток ќе оставам кај твоите најмили. Сега, дај Боже да си го тераш инаетот и да ме оставиш сама, па баш да видам дали некоја наредна ќе ти ги отвори очите за тоа каква сум била јас. Поздрав.
Збунета сум,незнам што точно имаш замислено во таа твоја глава. Те молам појасни ми и не ми се лути повеќе,те сакам сега го сваќам тоа ТЕ САКАМ ахх камо да имав храброст и ова да му го кажам во лице.....
е веке аман како што се казува е зашто бе вака мора да е зашто?.. едно ми кажувач и јас сакам да знам дека е така а пото аиспаднува друго,,па ме збунуваш бе што знам веке и што да мислам и се.... ај те молам кажи и како и што и остави ги сите тие бе..нели така рече?..па и јас мислев дек ае така и затоа го правев тоа...ама ти не можеш од нив да се ослободич барем на малце....ццццццццц тешко вака тешко..... ај добро те сакам знам сакаш да го слушаш ама потрудисе малце те молам,,зарем вака и ке ни направат нешто...ај цао