Зошто си ги тргнал насмеаните слики? Зошто? Тоа беше она твое издание кое најмногу ми се допаѓаше. А на таа сликата заедничка.... фатен си на дело кај се ѕвериш цела свирка. Бината беше напред, а не позади!
Прости ми што знам да ти се изнавикам и потоа сватам дека грешам.... прости ми.. Знам дека ме сакаш, знаммм. Милион пати ми имаш докажаноо!!! Се правиш за мене...... Многу ми значи ТЕ САКАМ....
Значи изгледа вечерва е моментот на вистината а ... Ахх снага ми се тресе ако веруваш ама ке издржам. Само се надевам дека тоа е тоа вистинското лице кое што ми го покажа досега . Се надевам нема да ме изненадиш .... м? Ај ке видиме сега за некое време .
Зборови зборови и само зборови...И сега што?Уништи се, расипа се сите наши планови нашата иднина.Нема веќе нас,се што градевме се сруши преку ноќ,а најубавото требаше летово да се случи.Овој пат нема да те барам, јас и ти поминавме многу, и издржавме многу.Те сакам премногу миличко мое ако Господ сака еден ден пак ке не спои..
размислував многу пред да заспијам нокеска на оваа тема и сватив дека ниту сегашниот, а ниту бившиот НЕ МЕ ЗАСЛУЖУВААТ толку се себични, што ни самите не се свесни за тоа арно кажа ти бе екс се изјасни дека ти си имаш за тебе и за некој друг не ти е галје-волкот влакното го менува, ама карактерот НЕ, па така да не ти верувам дека бескрајно ме сакаш-само будала би поверувала, во тоа и дека НИКОГАШ нема да бидеме јас и ти она што некогаш бевме супер ке ми биде сама летоска , а вие двајцата правите што сакате
нов ден.. ајде на подобро да ни биде..те молам да е така.. и сам знаеш дека јас секогаш се трудам за тоаа,ајде мале и ти ок
ХАХАХАХХАХАХ Ме има фатено хистерија. Незнам дал да плачам дал да се смеам.До вчера беше стално до мене за се и сешто,а денеска фала ти што кога се сретнавме ме поздрави и ме праша како сум и што правам. Не е битно продолжи да си го правиш твоето,ќе видам до кај ќе дотераш!
Ти кажал некој дека се понашаш како дете??Колкава галама крена за нешто што веќе ти беше кажано.Не ме терај да почнам да се инаетам,зошто знаеш дека со мојот инат нема да излезеш на крај
Тоа можеби беше од се што ми се има собрано последниве месеци и тешко ми е а ти не ме сфаќаш и ништо не сакаш да помогнеш , да прашаш и затоа така изреагирав можеби не требаше да се обидувам да правам како што правиш ти ама не сакав може ли јас еднаш да не сакам нешто ?? Не може нормално . Секој ден со нервози секој ден со солзи има ли крај овој мој кошмар не можам да издржам повеќе не можам верувај . Морам да ти го кажам ова денес макар и да боли . Те сакам премногу а ме боли што така правиш и се лутиш . Што да правам што ?? Ова е последен пат ветувам ..
Мило ми е што ке останеш со мене до крај, и што ми даде до знаење дека сум ти битна повеќе јас одколку пропаднатиот планот наш. Мило ми е да знаеш, ми го стопли срцето . И да , ке дојде денот се надевам што побргу за вака да се пречекаме на железничката у твојот град. Spoiler Душа си. И дај , пријателе, дозволи ми да те сакам, зашто ЗНАМ како да те сакам...