Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Anonnimna

Anonnimna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    76
    Ми недостига твојот поглед.Твојот нежен поглед,полн со љубов,љубопитност,раозналост.Имаа право кога ми викаа дека ти чувсвуваш нешто повеќе од другарство кон мене а јас глупа луда и затупена само како другарче те рачунав.
    Сакам пак така да ме гледаш,сакам да разговараме долго и долго,како што знаевме,да си гледаме stand up comedy,да летаме во наши светови.Твојот ладен поглед ме закопува во место,ме остава без зборови,се чувтсвувам како да сум виновнка иако ништо не се случило.
    Сега сваќам дека те сакам највеќе,ми фалиш многу,кажи ми нешто,било што.....

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  2. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    сакам да си се топлиме

3. faye

faye Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    703
    Хани јас и ти гледам дека ќе останеме засекогаш заедно. Од кога се запознавме пред многу години тоа беше инстантна привлечност и секогаш си се враќаме еден на друг.
    Знам дека си тука за мене, но за жал и ти знаеш дека сум тука за тебе и затоа почна да ме земаш здраво за готово во последно време. |(
    Тоа ќе се промени, лет д гејмс бегин ]:) :wasntme:
    Те сакам :)

4. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Филигранскиот мал принц што си го урамил за мене е најубавиот подарок на целиот свет.
    Го сакам, затоа и не го испуштив од рацете.
    Па и си ми скинал цветчиња, и си ги наредил внатре. [​IMG]Жаба.

Знам дека сум отсутна малце денес, ама јебешга, жештавава, ситуацииве, се си прави по малце од своето и бум, ете ме мене неприсутна на планетава Земја.
    Ќе одморам викендов, па здравје за у Вторник ќе средиме некако.
    У моментов на ништо не ми се мисли, и сам знаеш како знам наеднаш да се исцрпам од се.

Твојата трпеливост, твоето внимание, тоа е она кое уствари ме смирува. И ти благодарам.
    Знам колкава лошка можам да бидам понекогаш, но ете, такво сум..
    A знаеш и колку знам да бидам срамежлива. Је*ешга. [​IMG]

Те сакам, си знаеш. Се ќе биде во ред.
    Ехе..нашето време тек иде.

Твојата поддршка ми е од огромно значење.

[​IMG],
    Џинџер.

На Noemi и Johny им се допаѓа ова.
  5. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Mи недостигаш!! :(

6. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
  7. brokenHeartgirl

brokenHeartgirl Активен член

Се зачлени на:
    27 април 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    15
    Те мразам... Како можеше со друга да се шмекаш дури беше со мене...? </3

8. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.660
    Цркни!
    Не заслужуваш ништо од мене. Не знам кај си тргнал со ова ама ќе ти кажам каде нема да стигнеш! Значи колку ме нервираш не си свесен, се понашаш ко тинејџерка, а 2 тинејџерки во една врска се премногу. Секој ден се повеќе се каам што те сретнав, и се надевам дека ќе прочиташ ова еден ден и ќе те боли фактот што имаш некој до тебе што не те поднесува ама подмолно си молчи, исто како ти што им правиш на другите. Чашата уште мааалку и ќе се прелие, а тогаш...барај помош.
    Само се надевам дека ќе изиграм доволно паметно и дека нема толку да ме боли, не е лесно да се откажеш од некој што ти значи, ама што знаеш ти пак за тоа, никогаш во животов не си дошол во ситуација да одлучуваш за нешто посериозно од „што ќе јадам денеска“.
    Ти треба едно созревање и враќање во реалноста ама немаш поим колку, не би посакала никогаш да се свеснеш на потешкиот начин ама мајке ми толку многу мораш.
    Ти си едно од поголемите разочарувања во мојов живот, а криво ми е зошто знам дека можеш да бидеш и прекрасен, и тоа ме кочи во целата ситуација. Ама ако, продолжи вака, полесно ќе те отсакам.

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Koлку што ми идеш на живци понекогаш, толку и те сакам. Ама факт е дека ако ти не го правиш првиот чекор, мојот инат ќе не` уништи. Фала ти што дојде и фала што се трудиш. Кога сум со тебе сите проблеми и недоразбирања меѓу нас се невидливи :) Само треба да видам дека доволно ти значам за да се трудиш да ги исправиш грешките.

Те сакам најмногу.

10. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    2.556
    Те мразам, не си тој истиот како некогаш ;(

11. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    To be or not to be? Чекам да кажиш.И ако речиш крај,нема ама ич веќе да се занимавам со тебе.Ќе направам да те отсакам.Додека те сакам,можиш да ја засилиш љубовта,ама ако не,потоа ќе е касно.

12. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Е ајде сега како да не те сака човек? :D Мој си бре, мој и само мој! ајде чао сега ! :*

13. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    http://www.youtube.com/watch?v=54UQQPR-lRw

Ти си немир што ме тера да се премислам,да верувам во љубовта....Да научам да простам,зошто секој простува и барем еднаш се покајува.....
    Ех да најдеш некој повод или причина на полноќ да ме разбудиш :l: :l:

Немаш поим колку те сакам,ама немам смелост да ти кажам :$ :tmi:

14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.002
    Допаѓања:
    164.578
    Мањифик!
    Ча-ча-чача!

15. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Не очекував баш ваква реакција, сакав со тоа што те изненадив да те израдувам, ама штета изгледа баш и не успеав. :worried: :worried: Дали јас негде згрешив, или пак нешто се случува со тебе а јас не успеав да откријам? Те сакам тоа не го заборавај. Те сакам и за тебе живеам :*

16. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.881
    Допаѓања:
    7.460
    ТЕ САКАМ само тоа никогаш не можам да ти го кажам.се би дала да си до мене.би се откажала од се само за тебе.барем еднаш крени го телефонот и јави ми се.те молам барем уште еднаш.за потоа кога ќе бидам многу далеку да не жалиш за тоа што си го изгубил.е тогаш ќе биде многу доцна и да сакам нема да можам да се вратам.те молам само уште еднаш.бар да те видам за последен пат пред судбината конечно да ги раздвои нашите патишта.

17. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    6.014
    Допаѓања:
    14.831
    Мразам кога се караме, поготово на глупави теми. Ама утре е нов ден, и знам дека се ќе помине. Среќна сум со тебе и знам дека ме сакаш. Ќе се обидам никогаш да не те разочарам и да бидам најдобра што можам, исто како и ти за мене. Нема среќен живот, само среќни денови. И јас ќе уживам во секој еден од нив. Те сакам, мил мој. :inlove:

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Знам дека многу пати сум си ветила на себеси дека нема да си правам самата да ми биде потешко, меѓутоа овој пат ветувањето е сигурно - сакам да исчезнеш од мојот живот што побргу, исто како што и од никаде дојде.
    Нема да ти пишувам, да ти се јавувам, да излегувам на истите места, а се надевам дека нема ни ти.
    Овој пат сум решена цврсто.

http://www.youtube.com/watch?v=SO9Lj0T93Xk&ob=av2n

На La.Reina.Del.Sur му/ѝ се допаѓа ова.
  19. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Не знам што е проблемот со тебе?! Подобро за тебе да бидеш искрен инаку засекогаш ке ме изгубиш и окото нема да ми трепне.. :!:

20. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.957
    Допаѓања:
    11.312
    Д.неможе ова вака повеќе, мислам ја не можам да се преправам дека немам чувства спрема тебе и разбираш нели дека мора да збориме за ова!