It's not so easy loving me It gets so complicated All the things you've gotta be Everything's changin But you're the truth I'm amazed by all your patience Everything I put you through When I'm about to fall Somehow you're always waitin with your open arms to catch me You're gonna save me from myself from myself, yes You're gonna save me from myself My love is tainted by your touch Cuz some guys have shown me aces But you've got that royal flush I know it's crazy everyday Well tomorrow may be shaky But you never turn away Don't ask me why I'm cryin Cuz when I start to crumble You know how to keep me smilin You always save me from myself from myself, myself You're gonna save me from myself I know it's hard, it's hard But you've broken all my walls You've been my strength, so strong And don't ask me why I love you It's obvious your tenderness Is what I need to make me a better woman to myself to myself, myself You're gonna save me from myself Ништо поубаво од мекоста на твоите зборови кога сум престрога кон себе.Ништо подобро од твојот начин да ми ги собереш крилјата кога ќе задлабам во болни амбиции,ништо подобро од тоа да ме бутнеш кога сум на работ за да широко ги раширам и да покажам која сум пред светот.Ништо подобро од тебе кога сме заедно,a еден без друг,некомплетни.Можеби годините,младоста која е склона кон глупости...ме тера сеуште да пресметувам,ама секогаш по знакот еднакво си ти.Те љубам!
ме остави сама зошто? па не се ни јавуваш сакам баремд а те слушнам злато... да ме прашаш - кој златце мое те сака нај многу на светот? ми недостигаш бе алооооооо
Ќе видиш ти утре кога ќе ми дојдеш како фино ќе те искарам прво па после силно ќе те изнагушкам! МИ ФАЛИШ!
Те сакам најмногу гомце едно неромантично... Иако се понашам лошо спрема тебе жал ми е...ама мислам дека така заслужуваш
Иако не сме заедно..Ме повредуваш бе идот..со твоето понашање..зошто постои љубовтаа...зоштоо.. --За некој да бидат расплакани и тажни..а други среќни..затоа
Само сакам да те гушнам. Силно и нежно како првиот пат. Да седам така во твојата прегратка и да молчам. Така најубаво ќе се смирам, а потоа ќе ти кажувам цели приказни... Те сакам Ќелавииии!!!
Пукнииии ама не само Паууууууу туку ств пукниииии Јас ти се лутам и не се одлутувам е така , ЈА ти сеа оIо
душичке моја мала....толку сум тажна што нема да те видам идните два месеци,но ќе издржиме ние сме силни,не ни е првапат.....сакам максимално да си ги икористам уште овие неколку часа со тебе,да те гушкам и да те бакнувам.....а,и прекрасно беше зготвен појадокот утрово,стварно ме изненади,а јас таква цела поспана,но ти ме расони муце мое мало.....