1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Не, не е ова моментален излив на чувства. Ова е еден од оние денови кога едноставно се гушам од преголемата љубов кон тебе, па морам да ја искажам.
    Ни сама не знам како ми влезе под кожа толку длабоко. Не знам како успеа да ми влезеш во секоја моја пора и клетка. Не знам како е можно да чувствувам толкаво количество на љубов кон тебе. А притоа да го заслужуваш тоа. Не знам како е можно страста кон тебе секојдневно се повеќе и повеќе да расте, иако уште од самиот старт ја имало во изобилство. Не знам како е можно да не можам да се тргнам од тебе 24/7. Не знам како, но ни тишината со тебе не ми е досадна.
    Не знам зошто тој твој профил ми е најголемата слабост. И тие мили очиња кои постојано ме следат. Не знам зошто, но уживам кога ти ги галам прстите, кои толку многу убаво ме допираат. Не знам зошто се уште имам пеперутки во стомакот кога треба да дојдеш, исто како првиот пат.

Знаеш што? Ништо од ова не знам. И не сакам да знам. Знам само некои работи:
    -дека си љубовта на мојот живот;
    -дека не сакам без тебе;
    -дека и да не останам со тебе, ќе останеш засекогаш човекот на мојот живот до мојот последен ден;
    -дека што и да кажам, што и да направам, никогаш нема да успеам да ти доловам колку те сакам;
    -дека може е и подобро да не дознаеш, ќе се уплашиш ;)

Фала што постоиш и што си само мој! :*

:l: :l: :l: :l: :l:

На MandyLane, teddybear, m.i.s и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    Има моменти кога животот разделува две личности, само за тие да сватат колку си се важни еден на друг...

На L-a-d-y-Bug, cigarce и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  3. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Добро не ми е јасно зошто оваа моја женска интуиција ме тера да мислам дека ме лажеш или поточно ме изневеруваш...Ти да не носиш некоја дома?!? :^) :envy:
    Немам мир нешто вечерва,чуден си...хммм ќе те откријам јас тебе па макар и да те следам!!!

4. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Знам дека те инспирирам, за да градиш Дом.

Ветувам, со моиве мисли и раце, ќе биде заеднички. Со желба за уште поголеми нешта.
    И нови светови.

Те сакам.

На green.eyes и Trendafilka им се допаѓа ова.
  5. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Овие 2 дена ќе ми поминат како вечност. А за тоа дека во тие планини нема мрежа не сакам ни да размислувам ! Ај бе не оди ;(

6. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    2.556
    Сакам да те видам, ама стварно да те видам :)

7. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    Ти мене машкуданка... ај ќе видиме ;) :punch: :muscle:

8. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Кога јас и ти се возиме, вакви траги по Скопје оставаме!
    :*

Прикачени фајлови:

На Trendafilka, cigarce, L-enna и 2 други им се допаѓа ова.
  9. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
  10. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    Сакам да ми правиш ПАЛАЧИНКИИИ !!
    ;)

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.901
    Ми недостигаш...со сета искреност на светов,ми недостигаш повеќе од она што ти го кажувам.Со тебе би одела и до крајот на свето

12. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Се ближи крајот а ? ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

13. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да се случи чудо и за миг сево ова да заврши. Не можам ниту да учам, ниту да спијам... :sweat:

14. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
  15. Missbutterfly

Missbutterfly Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    20
    Фала ти душичке за синоќа,преубаво ми беше и знам дека те оставив без текст поради што јас го направив првиот чекор :inlove: :inlove: .Се надевам дека ќе има нешто повеќе понатаму :*.

16. srn4e

srn4e Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    111
    Душава ми ја рониш,дали имаш човечност?Зошто вака ми правиш,зарем вака сум заслужила со ниту една грешка до сега?Полека но сигурно ме водиш до дупката на пропаста,секој твој збор е искажан со грубост.Ти не си тој во кој се заљубив на прв поглед ти не си тој што ме учеше на убави работи ти не си тој што сакав цел живот да го поминам со тебе ти не си љубов.За мене постана мачилиште.Ах колку те сакам...Ќе ги плаќаш овие горки солзи,ќе ме бараш и мене и мојата искрена љубов ќе ме молиш,но биди сигурен ако вака продолжиш нема да најдеш ништо од тоа.Јас...сега седам како во заблуда, препинам од тага,неможиш да ја сфатиш оваа болка,ама биди сигурен ќе ја осетиш.Ти што ми вети премногу си бил обично ќубре како и сите останати.Како не ти е срам,ми го уништи животов,насмевката,срцето...сега немам ништо,се изчезна ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    фала ти што ми го олеснуваш она што треба да биде т.е. крајот, и ЗНАМ дека ти мене не ме сакаш, е си заљубен во мене бе, ти се познава :!:
    и ти си сакал да се жениш :o :tmi:
    АКО некогаш се ожениш сегашен, има да бидеш избркан надвор од дома, море има таа за кратко време да се разведе од тебе
    ако вака си и правел на таа која била 5 години со тебе, ја жалам искрено, како ли издржала

18. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Денеска ми недостигаш толку мниогу :( цел ден си на работа од сабјале па до вечер со сама 2 саата пауза , и коа си дојдеш вечер дома јас ке ти напрвам јадење ке те бакнам и ке ти кажам чао се гледаме сабајле. :( ;( Кога ке си дојдам во 6 ти спиеш слатко, јас ке те бакнам и гушнам ке си легнам до тебе и само ке си воздишнам и ке си речам „ Сакам те зајче мое и недостига ми секој момент поминат без тебе„
    Те сакам :inlove:

19. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    Само сакам да ти кажам дека, деновиве дојдов до една одлука...

А таа е дека ке се потрудам, ама максимално ке дадам се од себе да ги загушам овие чуства што ги имам за тебе и да можам слободно да те гледам ко другар.

Се надевам ке успеам.

Подобро вака чоек, дур сме на ваква далечина, оти на др начин ке морав да го направам ова, тогаш дури и ке осетеше. Вака се надевам, нема да знаеш за што станува збор :)

20. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Со тие очи дно на душа допри ми
    Со тие усни име изговори ми
    А ако еднаш отидеш
    и дојде бол
    бар ќе знам
    дека сум сакала некогоо

На Anna-Banana и srcekrsacka им се допаѓа ова.