Ќе почнам со до кога вака?! Тешко ми е разбери свати. Фала ти за насмевката денес нашколо,подолго време е чекав.Ја дочекав,сполај му на Бога.Ми беше премногу мило кога ми се насмевна,знаеш како на почетокот беше нели? Заборави ја неа. Знаеш и самиот премногу се навивкнавме еден на друг за да би останале само пријатели така ли?!А додека пак јас.... Срце не се лекува,ќе ТЕ САКАМ до века!
Значи засрами се стоко! Утре седи си со другарите и со бившата, иако викаш дека нема да биде таму, знам дека таа кучка ќе проба нешто! Ти реков дојди со мене, ти ми викаш НЕ Е МОЖНО! Епа и кај мене утре ќе дојдат бившиот со другарите, ама само знаеш што ми е криво!? Тоа што дечковците на моите другарки можат да дојдат за нив а ти неможиш, е тоа! Кога највише ми требаш те нема! А и знам дека несакаш превише во јавност да ја издаваш нашава „врска“, од чисти разлог што ептен ретко ме држиш за рака, кога шетаме низ чаршија само ќе ме гушниш и гушнати одиме, ама некни ни тоа. Одевме еден покрај друг како странци, а пред тоа убаво си поминавме нели, имаше страсти, кисови, све, а пред другите јас и ти не сме ништо?!! Леле колку сакам ова во фаца да ти го изнакажам, да ти се испљукам во лице, и да ти посакам убав провод утре со „другарите“ и мотачката што ќе си ја најдиш таму, ѓубре ѓубросано! Да не си ми се јавил превише сум изнервирана не сакам да разговарам со тебе!! И ич не ми е гајле ако прекиниме, полека полека чувствата кон тебе ми се ладат и едноставно може да одјебиш ако планираш вака да продолжиш! Дојдено ми е преку глава од тебе и твоите каприци, твојата „љубов“ што никако не се трудиш да ми ја докажиш! Незнаеш колку сум ти нанервирана, налутена, бесна на тебе, разочарана од тебе..!! Мајмун. Ако мислиш дека ќе дозволам да ме користиш стварно се лажеш, прекинуваме овде и тоа е тоа ! Несакам ни муабет ни никакви изговори, дали ти е тоа тебе јасно бе!? Ајде чао , пријатно , не ми квари расположение, ок?!
бидејки сум моентално во Србија имам напишано нешто на српски а би сакала да го поделам овде, се надевам дека на никој нема да му смета. иначе пишувам за дечко кој буквално ми го смени животот на подобро и многу сум посрекна Ф.Х - једини мушкарац са којим се осећам сигурно у сваком смислу те речи.Кад сам са тобом не плашим се, могу да радим шта год ми падне на памет, могу да ти кажем све и да знам да ми нећеш судити јер ме на неки начин једини разумеш. Волим све што имам са тобом, а мислим да сам почела да те волим и као дечка! Прво си ми био утеха а касније си постао много више од тога - постао си мој вољени. Са тобом сам схватила да могу поново да се заљубим и да волим свим срцем, са тобом сам схватила да живот може бити леп и занимљив само ако то допустим. Са тобом ми је било лако и у тешким тренуцима. Показао си ми светлију страну живота - била сам далеко од тога. Признајем, била сам јако песимистична, плашила сам се свега, била сам увек напета и под неким притиском, често сам се враћала назад у прошлост(због тога сам била несрећна) ... Ослободио си ми душу и тако сам те ја заволела. Сад се плашим какав ће ми бити живот даље кад будемо били далеко један од другог. То што имам са тобом ВОЛИМ И НЕДОСТАЈАЋЕ МИ! Све што желим рећи може стати у три речи: НЕДОСТАЈАЋЕ МИ СВЕ ... СВЕ - јер само оно што је лепо и вољено може недостајати, а ти си то за мене и све са тобом је лепо. Сећаћу се свега али морам ићи даље, и сад кад одлазим само се надам да ћу можда некада бити са тобом поново и до краја. Волела бих то, али не знам да ли је то икако могуће. Не зависи од мене - то зависи од нас. Све што сам тражила код мушкарца нашла сам код тебе и са тобом. Постоје и ствари које не волим али могу да поднесем јер те волим више него што можеш да замислиш.
Да ме љубиш ночима, да те љубим данима, јер мене нико други баш нико не занима Да ова би ти го кажала сигурно. Да си сеа тука, би те преплавила со бакнежи Ми недостигашшшшшш...... Те сакаммм
иако пукнав од внатре,сепак се правам како ништо да не било.. а ти ако навистина беше тоа што кажуваш,ке докажеше убаво кога знаеш дека јас сакам да ја видам вис тината...
Да знаеше сега како ми е, ќе се свртеше уште еднаш да ме погледнеш, ама вистински, да ме измериш од глава до пети, разум и срце?
да ми е типов до мене што би сакала да ми кажам, би му го кажала следново ТРПЕНИЕ-СПАСЕНИЕ значи ако сум ти кажала дека му недостигаш на моето срце, тоа не значи дека јас така одеднаш сум ти повторно девојка, и треба ти да дојдеш да ме земеш за да правиме скара кај тебе дома утре вклучи го мозокот, и свати дека работите не се случуваат по хитна постапка како што сакаш ти бе господине мислам дај малку релакс, и ако сакав да те видам, ке ти дојдев дома или на работа-знам каде работиш, и каде живееш, смири се се во свое време и не се секирај нема да имам кошмари, бидејки нема да те сонувам п.с. знам дека си иако не го покажуваш тоа, а ми глумиш некој мачо, ама добро те познавам за да сватам дека мачизмот ти е само маска
Ај бе дојди да си напраиме пудинг од љубов. Ај, ај, ај беееееее! Ма обожавам да те малтретирам до два сабајле, да ти пеам, да не ти одговарам повремено, па да хистеришеш.. Сакам кога ќе ти ја почувствувам кожата на мојата. Кога заедно играме Кантер Страјк и гледаме фудбал(алоо со кој памет?!). Сакам да се поткренам на прсти за да те гушнам. Ме топиш со прости зборови. Ај утре у природа да си крадеме скришни погледи и допири ? м? м? Штипни меееее, да знам дали сонувам..
Колкава желба имам да ти мавам боксови во фаца немаш појма. Со некои постапки од ден во ден се повеќе и повеќе ми се одмилуваш... Толку многу ме нервира тоа што не можам да те избегнувам, премногу!
Сега ја сфаќам силата на потребата...очајно ми требаш..ми фалиш,ми фали се ,,онаа`` што го имам покрај тебе...ја мразам далечината ,ги мразам оние 1600км што ме делат од тебе Желна сум за разговор,сакам да ти кажам се онаа што го чувствувам,се онаа што го носам во себе..знаеш доволно беше онаа-те сакам,да се струполат оние солзи по моето лице...ми требаш!
Море ништо нема да ти кажам, туку ќе ти покажам! Спреми се утре за борба, во кревет се разбира! Како да ти кажам, никако не престанува да ми е забавно со тебе. Мачуфец мој!
Ајде,те молам однеси ме пак да ми ги покажеш ѕвездите,те молаам.Минатиот пат превртував очи,оти не сум романтична,ама сега мислам дека се би дала за пак да ме однесеш таму.Веќе пола месец те немам видено,страшно ми недостасуваш. И не знам,можно е да те задрам прва на фб,иако знам дека многу ќе се изгорам,оти ми покажа колкав идиот си,ама па што да правам кога се затрескав по тебе. Спојлер А да,и овоа не е љубов,неможе да биде љубов кога ти ги свиѓам и другарите и братучедите
I will love you till the end of time I would wait a million years Promise you'll remember that you're mine Baby can you see through the tears? Love you more than those bitches before Say you'll remember, oh baby, say you'll remember I will love you till the end of time