http://www.youtube.com/watch?v=2z3EBFxrdsM Слушај сонце мое,ќе бидиш во ред,ќе помини се како што треба,ќе бидиш пак здрав прав и после,после ќе ги искористиме сите денови кога ќе си подобро.Ќе разговараме пак и да знаеш,нема да те напуштам,нема да те оставам сам!И друг пат само ако ми преќутиш! И да те нема вака....А не,јас нема да дозволам! Има пред врата да ти се нацртам.Ќе преминиме преку ова,што не сме поминале? ТЕ САКАМ! ОД СЕ СРЦЕ ТЕ САКАМ! САкај ме и ти мене! Гледаш,животот ни носи непредвидливи работи,не сакам некоја да не раздели,сакам да сме заедно и да преминиме преку се ЗАЕДНО!
Боли , боли,боли што мора љубовта да ја делиме на ваков начин пропратена со солзи.....едвај те најдов и сега вака да ни биде .......да трпиме неправди ,нерви и пролеани солзи. Да мислам како не ме доволно свајќаш и да трпам однесување на несовесни особи во НАША врска.....да мислам и размислувам секој нареден час, секоја помината минута секој дел од минутата КАКО,ШТО,ЗОШТО.......а да биде вака , а да биде онака. Мислев дека Љубовта како љубов живее од љубов и само љубов ...се излажав море гадно се зајебав. Постои ли начин да ја вратиме почетничката среќа , или да створиме некоја нова и поубава и КАКО? Постои ли начин да имаме свој дом, свое семејство ...свое се свое ....Бог верувам можеби ќе биди .....веќе немам ни инспирација да пишувам во мојот тефтер да не го наречам дневник онаму каде ја величев нашата љубов која ми беше се.Онаму каде леев насмевки и солзи радосници , а сега леам солзи да- но од тага и страв . Маж си посмирено ги прифајќаш и свајќаш работите ти завидувам на смиреноста која ја носиш иако пуште солзи .... .Сакам да не избрзаувам со зборови толку , за потоа да немам оправдание но пуста нерва ....сакам и да го постигнам тоа што го сакам и кое ми е желба и тогаш да излезам онака цинички и со горда насмевка пред ОНИЕ кои сметаат како не сум доволно одговорна и компететна за овие или оние работи ...........бавна сум и нерешителна обично, но уште по обично го постигнувам нештото Да АКО покасно НО ГО. Е тогаш ќе ми блеска насмевка, а јас ќе пијам коктел и ќе ја читам книгата која се надевам ќе си ја издадам до тогаш кога сета намќорловост од луѓето ќе падне во вода и ќе ги боли глава од мојот успех.............
Мој си, дефинитивно, од i:=1 to n. И знам дека некој таму те чувал за мене, затоа што ете сепак оние на кои им било пишано, ќе си се најдат на крајот таму некаде низ времето и просторот. А ќе ми текне на муабетот ко на шала од есенва и само ц'цкам и си велам - Божја работа. И биди до мене секогаш - ми треба некој стабилен, некој спремен да ги надополни сите мои празнини и да го скротува од време на време шупавиот јарец што се јавува и ме ремети на куб.
Лелеее. НЕ ОДИ !!! Што ќе правам 3 месеци без тебе. Со кого ќе ги поминувам деновите? Со кого ќе се смеам? Со кого ќе Зборувам по цели ноќи за се и сешто? Со кого ќе се карам? Со кого ќе се тепам? Кој ќе го бакнувам ?!
Аха ти значи смееш да се допишуваш со девојчиња со кои си сакаш а јас не???Кај го има тоа??? Од сега друга политика...уфф колку сакам некој да ми пише сега...
кога ти го слушнав гласот вчера, срцето ми затрепери, рацете почнаа да ми се тресат нешто ми се случува, незнам што ми е а ти бе шупелче едно ако уште еднаш ми споменеш дека мајка ти правела сладолед, и дека ме кани кај вас на гости, ТЕБЕ ке те направам сладолед да знаеш смисли нова поинтересна лага, оваа веке не ти функционира
Душо,уште не поминал еден ден откако се видовме,а веќе ми недостигаш...ептен сум тажничко ајде дојди си побрзо..
Мислам дека одиме кон подобро Мислам дека се почна да бидит како на почетокот,денеска насмевките,погледите....заедничкото смеење до солзи кога ќе се погледневме.Па миличко знаеш дека најмногу си ТЕ САКАМ! Зајачее моее! Душичкааа !
тебе што ти текна да ми звониш постојано да се видиме па да се видиме-ако ти титнам еден ден , ти следниот ај да се видиме бог да чува , и не заборавај дека си ми бивши, и јас имам свој живот и знаев дека денес ке ми предложиш да се видиме, абе очигледно дека имам скриени моки јас а ти бе заљубен изгубен, не ми глуми лудило дека незнам колку заљубен што ми пракаш апликации на ф.б. другите можеш да ги излажеш ама мене не со други зборови дал малку оладете се и двајцата оти навистина ке си го сменам бројот, па после ке се прашувате каде е таа срцекршачката