''Секој го убива оној кој го сака. Некој со горчлив поглед, некој со ласкави зборови. Кукавицата со бакнеж, а храбриот со меч . Некој го убива саканиот додека е млад, некој додека е стар. Некој го задавува со раце полни со желание, а некој со раце со злато. Милостивиот убива со нож, зашто мртвото тело брзо се лади. Некој сака премалку, некој премногу, некој купува, а некој продава. Некој убивајќи пролева солза, а некому ни окото не му трепнува. Затоа што секој го убива оној кој го сака, ама секого не го убива тоа''
Знам дека нема да биде, и се повеќе ми го потврдуваш тоа.. Не е толку комплицирано колку што ти го правиш.. ама и да не биде ич нема да ми биде жал да знаеш Ме одалечуваш од себеси, но подобро порано отколку покасно. додека е уште на почеток нека заврши
Уште еднаш докажа дека ти значам. Уште еднаш направи да се осеќам сакано. Уште еднаш покажа колку си добар. Уште еднаш ме скрши со твојата добрина. Ти си срце мое. Те сакам.
Касниш...Сега кога те ставив на игнор, тебе ти текна дека постојам.Супер е тоа, ама не е доволно.Ако сакаш нешто, треба да го побараш тоа, а не да ми изиграваш фраер и да чекаш да ти ги прочитам мислите и да ти дадам се што сакаш, без да ја погазиш таа твоја гордост...Потруди се повеќе...
Ете, гледаш......со разговор се' може да се среди. А не да си ќутиш за проблемите и да ги туркаш под тепих Не, не оди тоа така Ми вети дека следниот пат ќе го имаш тоа на ум, обично ги исполнуваш ветувањата....се надевам и сега така ќе биде. п.с. А сега спремај се да продолжиме кај што застанавме прееска
Aуууу од кај сеа овој зрак на љубомора у мене ??? Ајјјјј не иде ова на арно .. Не не... Ја мора да си ги Доконтролирам чуствата. И не, нема да прашувам ништо ... ауууф чао бе чао
http://www.youtube.com/watch?v=L4tF9EnbcxU&ob=av3e It breaks my heart 'couse I know you're the one for me Dont you feel sad, there never was a story, obviously it'll never be, oh and You would never know I would never show What I feel, what I need from you, no and You wouldnever know I would never show What I feel, what I need from you With every smile comes my reality, irony You won't find out what has been killing me Can't you see me? can't you see? Све е кажано ..
Штрајкувам со несоници и подочници до колена, сѐ додека не дојде денот/ноќта, што и да е, само да се будам покрај тебе, макар и у седечка положба. Чао.
вчера ми се јавуваш за да ми кажеш дека ме сакаш, ама и дека пиеш-пијан трезен, знам дека си заљубен, и не е тоа без везе секако јас не ти одговорив ништо, ама јас си знам што ми се случува треба јас и ти да седнеме и да поразговараме, ама кога можеш ти, јас не можам-ти аман веке со таа работа, а јас па дома, трчи ваму-трчи таму, ко да се обидувам да го фатам времето последниве 2 ноки на тебе мислам пред да заспијам, иако вчера бев малку цинична-тоа што ти кажав да не мислиш толку на мене, ке те боли главата а ти па почна да стегаш заби од нервоза извини, не сакам на раната да ти додавам сол бе душичке мила(да знаеш колку ми недостигаш, и сакам да те гушнам
Дали тоа статусот е за мене?или да не си создавам лажна надеж?... Денес пак ќе бидеш на тест, пази што правиш...