дека ја претерува дека 100% ја претерува дека не може повеќе ова вака!!! јас не сум должна да ги трпам сите негови испади и истурања на нервоза на мене за нешто што не сум заслужила!!!!!! па нека се свести еднаш засекогаш....ги преминува сите граници и не знам веќе како да го средам...ова не бива вака!!!!!!!!
Нашиот ден - 05.05.2012, 2 години и 1 месец, тоа се 25 месеци официјално. И повеќе од тоа, нели. Само да се множат и множат...засекогаш Те сакам најмногу, сончко најубав
Оффф срценце, мора да знаеш дека секој заслужува втора шанса. Не бива да се биде толку лош.Човекот ти се извини, а ти пак ко ништо да се случило.
Едвај чекам да дојде вечер! Да те гушнам, да те стиснам и да не те пуштам цела вечност! Ми фалиш стварно...Многу...
Љубовта не е да забораваш, туку да простуваш, не е да гледаш, туку да разбираш, не е да се откажеш, туку да издржиш. ТЕ САКАМ!
Ти си виновен за целата агонија која ја чувствувам во себе.Ме изгрази ме повреди и направи будала од мене, незнам како можеше како не ти падна жал.Едно ќе кажам скапо ќе ти наплатам за ова , се срамам од тебе !
Вчера работава беше-Како тоа, ние сме се смувале, а јас не знам за тоа?...Абе кретену еден, ако им кажеш на сите дека одиме 2 месеца тоа нема да направи јас да престанам да те ставам на игнор...Оф, со какви луѓе го делам воздухот
се надевам некогаш ќе ми простиш за се што ти сторив и дека ќе поминеш низ гордоста. ејј значи глупава сум што бев слепа и не те сакав целата таа година кога ти трчаше по мене.. убаво велат- кругот се врти.. иако овој пат тоа не ми се допаѓа.
Само еден месец и се надевам дека судбината ќе не раздели,дека никогаш повеќе нема да те видам, затоа што те сакам повеќе од се на светов..
значи да не снемав интернет ке ја прочитав пораката од тебе и ке дојдев ...ама ај ме зезна нетот глуп марфи решил да ме зеза денес нема везе ајде утре ке се видиме
Многу работи би му кажала ама изгледа без везе јас зборувам и кажувам си намисли некој да си биде своеглав и да мисле сите други дека се во право а јас не, па слусај си ги нив и пати цел живот, дозволи да ме изгубиш не поради тебе поради тие околу тебе, замисли се малку ти имаш 30 и кусур не јас, јас имам уште мн време...ама твој живот живеј си го како сакаш.....само не се обидувај да го уништиш мојот!
Понекогаш си ми многу напорен. И ич не ми прави ќеф оваа дешавката вечер, ама идам колку да не биде без ич ај, кад је бал нек је маскенбал.
чудно...до пред неколку години се беше преубаво за мене. последниве години не можам бес тебе а само 3 години те знам чудно... и плус тоа како што не сме баш свој леле и тоа како те сакам искрено да ти кажам не сакам да те сакам,не знаев дека вака било да сакаш некој...