би ти кажала многу работи, би ти признала се, али не сега, некогаш, понатаму, ми треба повеќе храброст
Ќе ме изнервираш, па ќе сфатам дека сме различни, ти си од Венера, ја од Марс. И обратно. И знам дека сакам со тебе да заспивам и да се будам, и ми поминува! Ништо не е совршено, а не па нашите мани. Но, те љубам и таков.
http://www.youtube.com/watch?v=5YXVMCHG-Nk Можда е јас де. Едно харикири ајде у 2026та Ако преживеам наредните две години , обеќам! Тогаш ќе ти помогнам за твоево
http://www.youtube.com/watch?v=syxd2n8S4AE&ob=av3e понекогаш доволен е еден твој поглед,за да се чувствувам секси и возбудено ТЕ ПОСАКУВАМ
Ме скрши, ме отепа вечерва, мајката во г*з ми ја е*а. Со што заслужив ваква болка јас. Јас секогаш се што правев за тебе, јас, што би убила за тебе, што на секој твој лош збор се насмевнував и ти враќав со бакнеж. Не, не го заслужувам ова ЗНАМ ! Се плашам дека и на ова ќе замижам и ќе го простам. Те сакам човеку рзбираш дека те сакам само за мене. И ТОЧКА !!! Срцево ми знае како ми е само, но да даде Господ и ти да почувствуваш еден ден. Се мразам што ти си една добра причина што живеам. Мразам што те сакам. М Р А З А М !!!
Реков не,а мислев да... Едвај успеав да ти одолеам,каков беше убав згоден и дотеран,ама не ти попуштам.Па и твојот мирис кој самиот ми влева чувство на сигурност и топлина ме тераше да ти се приближам,да се припијам до тебе,а ти нежно да ме бакнеш и силно да ме прегрнеш... Ќе се лутам уште малце,не оти е некое лутење ама ај И доаѓај ајде готова сум!
ете и јас превземав нешто во мои раце-ти предложив да зе видиме(откако те одбив веке ни јас незнам колку пати ) веке 3 ноки на тебе мислам пред да заспијам, ми недостигаш бе те бара и цела армија дечки да имам до мене, пак ке ми недостигаш ти едвај чекам да дојде времето кога треба да се видиме, сакам да те гушнам
Знаеш ми недостигат деновите кога бевме заедно и кога правевме се и сешто, а сега Зошто бре ни е вака зошто не може да биде како порано. Ама ти си крив!
Не, не сакам брак сега. Иако знам кој бенд ќе ми свири, каква венчаница ќе носам, во која црква ќе се венчаме, не сум спремна. Ама многу те сакам. И сакам да се будам и заспивам до тебе.
Кхм...Те сакам :? Не бееее,какво сакање бе,не те сакам,само онака,прилично премногу сум затрескана во тебе,и како што изминува ден,цела недела,да не те видам,уште повеќе и повеќе се затрескувам...епа што да правам сеа,страшнооо многу сакам да те видам бе пааа,ајде каде сиии
Немаше да ми биде криво доколку бев од оние девојки што урлаат, забрануваат работи, врескаат, прават драми. Ама вака, тебе се ти е дозволено, за се си разбран и сфатен, за се имаш моја поддршка, и се дрзна да ме излажеш, и тоа не еднаш туку два дена по ред буквално без причина знаејќи колку го мразам тоа и не приметувајќи дека знам дека лажеш, и дека ќе те фатам на дело. И криво ми е и боли затоа што не сум заслужила така, не ...