Спремна сум да раскинам .. ама како што кажа , јас те сакам најмногу .. Спремна сум се тоа што створивме да фрлам во вода .. спремна сум сите наши планови и замисли за иднината да ги исфрлам од главата.. и тебе од срцето ..Само сакам да бидеш среќен .
I feel so much better, now that you're gone forever. I tell myself that I don't miss you at all... I'm not lying, denying that I feel so much better now that you're gone forever...
Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry I'm standing in the street Crying out for you No one sees me ....
порака, повик................. те нема!! нека те нема.... и мене кога ќе ме снема ќе си го чешаш грбот ах брееееее.... барем јави се пренеси поздрав девојчето ме поздравило по тебе алооооооо не се гледам со неа секој ден па да е сеедно ц ц ц
Како што рече сите сме тоа што сме ! Срцка ме потцени јас одамна те прочитав ...памти па врати , глупав ли си што досега не научи ?! Јас се гледам , се знам , И НИКОГАШ НЕ ЗАБОРАВАМ