Ljubov,TE SAKAM! <3 Ama najmnogu na svetot! You know,izbrisi si gi planovite,posto zaedno ke pravime planovi I muabet za ponatamu...ne deka sum skros sigurna sega,ama sum posmirena,posto znam deka ne si se otkazal Jas mislam deka mozime da se borime za nas,a ti? Ke mi kazis ko ke se vidime Jas veruvam vo nas.Ne slucajno se zapoznavme taka,Gospod si ja znaj rabotata.
а ти бе ке ми се смееш во лице додека јас ти зборувам сериозно а е ај сега да те видам смеј се(иако таа што се смееше вчера бев јас) а ти кутричок звонеше, ли звонеше, се мачеше но не успеа сега јас ке се смејам, а ти ке плачеш, и незнам што да се сториш, нема веке да ме видиш
Будалче зарем уште не свати дека те сакам,не се малку 3 години истото да ти го повторувам а ти уште да не си сигурен
Маченце среќен роденден сите желби да ти се исполнат, многу здравје, среќа, љубов, успех да те прати во животот и се најубаво. И за многу години името. ❤
Немораше прееска да изреагираш на тој начин. Али тоа ти е кога си инаетџија. Ах барем еднаш да се врати времето кога се запознавме...
ете, ми се исполни желбата, те видов-и двајцата горевме во еден здив , се гледаше дека ти недостигав како и ти на мене, ама јас барем сум искрена и си признавам инфаркт ке доживеев, од срцето што толку силно ми чукаше ама ке видиме што понатаму-дали ке се плеткаме само вака или ке бидеме заедно како некогаш, тоа времето ке покаже