Не е возможно ова пак и пак и ебано пак да ми го правиш . Па добро бе немам живци немам сила не можам повеќе да издржам вака . Си ветив уште оваа недела и другата до точно недела ќе сакам да те видам ако се случи нешто убаво ( дај боже) нека се случи ако не после тој ден недела очи не сакам да ти видам зошто го претера овој пат најсериозно и толку од мене ! Да знаеш .
Ооо, види види, сме имале нов кандидат...Супер си срце, ќе биде интересна работава.Само, пази со тоа компјутерите, од многу гледање во мене, ќе те обвинат за уништување на инвентарот
знаеш... љубовта моја кон тебе избледи благодарение на твоето невнимание, на твоите лаги и разочарувања. ама како да ти го кажам ова тебе да ја имав таа храброст... друг ми го даде светот на дланка за 5 секунди, повторно се чувствувам вљубена, ама овој пат тоа не си ти, тоа е ТОЈ ТОЈ се јавува да ме слушне ТОЈ ми пишува пораки на секој 5 минути ТОЈ ме разбуди утрово (тоа ти никогаш не го направи) дури и ме посочи како дел од неговата фамилија а ти? ме лажеше и бев последна во твоите планови после 3 години повторно се чувствувам сакана
Многу убаво си поминав вчера. Ми го разубави денот. Како само разговараше со моите, со сестра ми, со баба ми, со тетка ми.. Те сакам затоа што си толку опуштен, затоа што си спремен на се за мене.
кај си, те нема цел ден да ми се јавиш-а рече дека ке ми се јавиш денес лажго или не се секаваш на мене можеби не се секаваш што се случуваше вчера, не беше баш трезен арно велат за машко-искористи го и шутни го(ова важи за таквите ко тебе) убав, згоден, по малку развиен ама срцето е тоа што не може да го има ниедна, па дури ни јас * ти ми изјави љубов, ама јас не, , а навистина ми е тешко да се заљубам, незнам зошто
Значи кога те гледам на камера ми иде да те изгушкам, да те испобацувам.. Колку многу те сакам неможам да ти опишам... Ајде петок се поблиску ни е
Spoiler веке мразам што си ми во животов,но ете нема назад.. знаеш секако со мене се...го мразам и тоа што можеш се со мене,ја имаш сета сила на мене мразам што е така,мразам...
Ти си единствената личност која ми е потребна ,во твојата прегратка се чувствував убаво згрижено,безбедно и за миг малку поспокојно ,далеку од се она што ме вознемирува ...
Единствен мој, фала ти за се изминатава недела! Навистина знаеш пријатно да ме изненадиш. А сега гледај побрзо да решиш и да дојдеш да те видам, многу ми недостигаш!
зошто како да ми оладиа чувствата кон тебе ?? зошто станав рамнодушна?? не сакам да бидам таква, направи нешто !