Ја обожавам твојата топлина. Со тебе ни ладната вода не е ладна Ах бе... Љубов! Голема како мене и тебе
Би ти рекла дека е доста-но знам дека ќе погрешам ! Ти кажав и пред малку ќе потврдам,ние до сега во нашата врска немавме проблем,се тоа беа мали кавги кои ги има во секоја врска,се расправавме поради преувеличување,ако ние раскинеме ќе биде пак поради некоја глупост. Би ти кажала оди си остави ме,се заситив,би ти посакала среќен пат и успех во животот,ама неможам,не те пуштам така лесно да си одиш,на моменти си велам зошто да се измачувам нели е подобро да ставиме крај,но тоа неможам да го направам. Би ти кажала оди..ќе најдеш некоја друга,но неможам да си замислам друга да лежи на креветот каде што лежам јас и сум само твоја,не ! Неможам да замислам некоја друга да ја гушкаш така убаво,и да ја љубиш така нежно. Да признавам дека ова е нашата нова криза,но признавам и дека тие кризи се се почести и почести,дали ние двајца се презаситивме еден од друг? Ако е така не сакам да ги слушнам тоа,ти ми вети дека ќе се бориш за нас,а јас ти ветив дека нема да те дадам на никоја ! Ние си ветивме.. Тогаш зошто го имам ова чувство дека нашето ќе заврши? Јас неможам повторно да копнеам по некого кога можам да бидам со него,неможам да ти посветувам љубовни песни кога сега сме љубов.. Нека исчезне овој немир,нека си оди,нека не доаѓа пак кај нас,мислам дека не тестираше доволно.. Јас многу те сакам најмил,јас без тебе сум не целосна,но ако нешто мора да се случи нека се случи веќе. Ќе се вратиме ли во норамала јас и ти ?
Што е бе љубоморен?Ништо не ти кажав и ништо не ти направив, а ти...Ех брее, и после машкиот начин на размислување бил поедноставен,абе ајдее, немој да ме ј*беш Ако ако, убаво ми е, многу си смешен
Дека денов ми е шугав кога не му го слушам гласот, ахх таа негова работа, нон стоп стражи,терени...па знаат ли тие таму дека вие таму име девојки и жени кои со душа ве чекаат
Пак ќе се направам слепа и ќе видам што ќе испадне од оваа работа... Ако не е игра - супер, Ако е игра - верувај нема да трае цела вечност, за 1 месец најмногу се` се дознава .
Е аман бе душо, ко само ти да работиш таму, што не ги малтретираат другите толку многу Па ти имаш обврски по дома
Ми го направи денов посебен со тоа што те видов и конечно после толку време те гушнав. Те сакам будалче,ТЕ САКАМ,ни самиот не си свесен колку!
знам дека поминуваш низ тежок период смртта на баба ти-и мене не ми беше лесно кога ми починаа бабите да знаеш, ама биди силен ,те свакам целозно, ако ти треба совет, разговор, тука сум а ти господине сегашен, звучеше тооолку тажно на мобилен што мислев ке заплачеш сватив дека не те сакам, и затоа решив да се оддалечам од тебе тоа е мојата конечна одлука-сигурно нема да бидам јас последна, ке следуваат многу после мене