I DO,I DO,I DOOOO LOVE YOU!!! AS YOU LOVE ME TOO! Od koga gi cekav ovie 15-tina minuti! You are special! I fala sonce moe so dojde,milo mi e sto ne te boli sega tolku,a i se ke pomini vo red,znam Neznam sega kolku pati ke si go motam filmot odnovo i odnovo A i mora da ti go spremam ona sto mislam Leka nok ljubov
Фрустрирачко-хејтерски кон тебе настроена. Роден си да ми усереш (извини фемина на речник) учење на последно полагање. Не можам да го поднесам денот во кој ќе мислам на тебе. Го мразам, го презирам. Јас еднаш се заколнав, нема да се повторувам. Ќе стојам на ветеното. Јас со тебе, никогаш, макар се жива се запалила. Моето его е поголемо од желбата да бидам со тебе пак.
Убаво ќе си поминеме денес. Пиво, дружење, гужва. Не ми се смеј ако утнеме нешто, не мавај со јајца, нова е гитарата на Гоки, ќе треба после да јадеме ќотек. Те сакам и прекрасен си. хе хе хеееееееееее
Кога ќе помислам дека за 3недели заминуваш морници ме лазат,си реков дека ќе си направам планови за летово да ми минуваат побрзо деновите,реков - не исполнив,од моите планови нема ни П ... Проклетство !
Не` чека Прага, љубов. Учи акорди, јас ќе штимам глас. Ти со мене во срцето, а јас со омиленото бело шеширче. Подалеку од овде, само тоа сакам!
Зашто ? Го чекам денот кога ќе се смириш и ќе ме бациш и гушнеш ..кога ќе ти појде тој инат а знаеш дека не е така чекам ..чекам ..
Имам нешто,нешто многу интересно за тебе.Се надевам дека сам ќе дојдеш да си го земеш ТЕ САКАМ ПУФЛЕ!
Сакам да сме ко на реклама од маргарин,она као,бели постели,сончеви утра, нешто џиги миги, ја носам најнеудобната спавача у свет и чипкана гаќа,а ти секси и спретен ми носиш појадок у кревет,маргарин и мед (доручек ли е ова бе?! А варени јајца,а маслинки?!)! А не ко од реклама за фервекс,ми носиш шоља раствор и паломи и бегаш во стерилна зона со трескање на вратата позади тебе! Се заебавам,ми се тресеше нешто... Ми фалиш,а и ти кажав више. Како може да си ја сакаш работата повеќе од мене,мислам мене не ми е стварно јасно?! Јас на твое место би напуштила одма и би дошла кај мене дома да се думкаме цел ден и да гладуваме среќно до крајот на животот,а тоа е од прилика,месец дена измачување! Пак си тресам... Стварно ми фалиш,доста се забезекнувам.
Аууу ме научи бре Таман почнав да си прам јаки филмови дека толку од другарството наше ти одма да ме пресечеш да не си прам филмови него ок, без заебанција, со тебе сум у перидов, деф знам како ти е у исто сра*е сум ...
мора така да ми зборуваш?? знам јас дека не е ништо како сон,мислиш не знам? туку така си правам да ни е за подобро барем нас двајцата.. да не мислиме и се нервираме за другите наоколу.. за сите тие што ти викаш дека не постојат за нас.. али не е така,ми го докажа тоа ти,само ми збориш а ништи не правиш... ако ако господ е еден се гледа,и се ке врати... знам дека премногу сум во тебе,не сакам ни сама дае така, но ете така е,што да правам те засакав како што сакаше и сега имаш секаков ефект на мене,,ама верувај дека не е довро тоа оти премногу ми е тешко.. а ти ако навистина ме сакаш нема да си играш со моите чуства...
Прво - Извини! Друго - Навистина знаеш да претераш, ама навистина. И зошто после се чувствувам јас виновна дури и кога знам дека ти си виновен за мојата реакција. Тоа ти е исто, провоцираш куче и кога ќе те касне тоа е криво, не ти, ти си жртва. Е како не!