Знам само да те сакам...ненормално многу! ...се друго ми е нормално... И кога тие твои очи ќе ме впијат длабоко полни со љубов и искупувачки немир за оние грешки, вдишувам дел од рајот Тој мирисал на...благичок Ти
Морам да те пофалам, браво. Оваа мора да се запише некаде. Прв пат зборувавме за нешто за што порано се каравме, а сега само зборувавме и зборувавме. Мило ми е што ми кажа што те мачи, а и мило ми е и што и јас го кажав тоа што го мислам па сега ми е мирна душата.Сакам секогаш да е вака. Наместо кавга да имаме долг, искрен разговор, на крај заснован со многу бакнежи и љубов. Ти благодарам и што ме насмеа, долго време не сме се смеале така. Со еден збор, преубава вечер беше. Те сакам.
Хмм, мислев дека те сакам и дека треба да ти кажам се, ама сум се преварила. You are Not the one I want!
Produzi dalje, produzi dalje Idi od mene jer jos si dijete U meni ima razocarenja malo gorcine i puno sjete... http://www.youtube.com/watch?v=GsG3zsSQtLs
Tvoja greska je sto varao si tad sto nisi samo dan pr'je il' dva unazad a moja greska je strast u plamenu jer nisam bila sama u medjuvremenu http://www.youtube.com/watch?v=hIODRC0pMGM
Колку си само сладок кога спиеш, како мало анѓелче. Би можела цела вечер да те гледам и да ти се восхитувам. ТЕ САКАМ Spoiler ама анѓел со само коа спиеш, а коа си буденн оооооо право ѓаволче си
Најубаво ми е кога ме разбудуваш на сабаље,и го видам твоето име на екранот. Денес е нашиот ден...1 година помината заедно,ахх колку брзо ми помина како вчера да беше кога ми го постави прашањето...„Сакаш да бидеш со мене ?’’...Ти срамежливко еден, денес си толку директен кон мене и не чуствуваш срам,искрен,добар,сладок,уште кога те запознав се заљубив на прв поглед,некои велат дека нема љубов на прв поглед но јас гарантирам дека има! Некои девојки се заљубуваат во очите/косата/или пак устата на момчето,некои гледаат во облеката и сл.Но јас, лично јас се заљубив во твојата душа,бидејќи знаев уште кога те видов дека си посебен...Остана онаков каков што сакав да бидеш,никогаш не ме разочара се надевам таков ќе бидеш и наредните години И за крај едно ГОЛЕМО ТЕ САКАМ !
Те сакам најмногу од се, душичко моја.. Сакам со тебе да го поминам остатокот од мојот живот. Нај убаво ми е со тебе, најмногу сакам кога ме гушкаш, сакам кога ме бакнуваш... често пати му ги кажувам овие работе на мојот сакан ... многу го сакам