Што би правел ти без мене . Вчера ти спасив 150 евра. Другпат пази се, нема да ја имааш таа среќа секогаш да те вадам
Конечно го стори тоа што го сметав како доказ за љубов! Е сеа стварно ти верувам најмногу! Те сакам лаву моооој!
Мене ми зборуваш да внимавам со нервите, како се однесувам, а ти подобар да не си? М? Полека малку со заканите! Во последно време на секој втор збор ги кажуваш!
Жал ми е...бескрајно многу... и жал ми е ако ова... http://www.youtube.com/watch?v=MzCLLHscMOw&ob=av2n ...те опишува... Искрено ми се стега грлото... Немој те молам... А што е потрагично,не е вистина... Почесто и со сила се смеам.
Ти си мојата најголема радост. Јако манијачење денес, а? Дечко, ќе треба да резервираме хотелска соба, мислам дека како мине времево не не личи за движење по надвор.. Не е на арно
До ексот : Друже док идевме мило не те молев не па сеа да те молам другар ... Ајт у пм и со здравје ... И да, стварно мислиш ме погоди тоа дека си ме дилитнал ? Више очи да не ти видам ... АМИН !
Љубов моја си ти Со секоја наша нова средба се повеќе и повеќе се заљубувам во тебе.Колку бев нервозна,а успеа да ме смириш за 5 минути.Не можам да го заборавам начинот на кој ме гледаш Извини што кажав нешто што не треба,но знај дека моето срце ти припаѓа само тебе.Те сакам бескрајно
Милоооо утре конечно ќе те видам и ќе уживам во секој минат миг со тебе јухуууууууу пресреќна сум дека како што кажа,така и беше, го исполни ветувањето
Спојлер ти кажав и да разбериш веке еднаш толку важно ли беше така веднаш да исклучиш..??...ако беше ок,можеше да кажиш... чудно..само збориш и пак исто
Плачам во овој момент од шо сум кефој Срце мое најубо, стварно ова е среќен ден за тебе, ти го заслужваш ова Немирен еден, би сакала овие среќни моменти да ги делиме заедно ТЕ САКАМ НЕОПИШЛИВО ПРЕНАЈМНОГУУУУУУ !!!
Абе мутле едно. Знаев ама како срамежливо прашуваш... Не се плаши, со тебе сум. Какви планови за иднината никнаа вечерва, дури и кажа каде, што, како... Убаво ми е кога планираш така, се надевам дека ќе станат стварност...