Или нешто добро ќе биде, или I'll make a total ass out of myself. Meh, I never gave a fuck anyway http://www.youtube.com/watch?v=sAebYQgy4n4&ob=av2e
Се’ знаеш, би замолчила и само би те бакнувала. И по окцето, и челцето, и сите меки делови од образите. Симфонија од бакнежи ти дарувам, маже мое.
сакам да бидам како тебе..за чуства за се....па нема барем еден од нас да пати.. ако биде или двајца или ниеден
Вчера сакав да ти кажам дека... Можам да се откажам од тебе, како што сум се откажала многу пати. Но, овојпат сфатив што ме спречува. Чувството што го имам кога ќе ме допреш. Кога после караница, ќе ми речеш "Дојди ваму" и ќе ме гушнеш. Кога силно ќе ме стиснеш за рака. Кога и да ме допреш, таква енергија прострујува низ моето тело што се губам. Срцето ми бие силно, пеперутките се тепаат во стомакот... И единствено тоа ми покажува дека дури и да поминат години, ќе има нешто што силно ме врзува за тебе. Не спомени, настани, убави доживувања, ништо минливо...туку чувства. Чувствата што ги имам само во твоја близина и со никој друг.
МИ недостигаш !!! Многу !!! КОга гледам срекни парови околу мене посакувам да сме тука јас и ти... ама нема ...те сакам сеуште... ми фалиш !!! И едно големо зошто????
Taков ''другар'' во животот не ти е потребен! Сељачко и детинесто однесување, ку*чење на тебе како поголем од него нека проба кај некој друг, а овој пат батали го, како што знаеш да не рецкаш некој што не заслужува твое внимание. Те сакам многу, знаеш?
Зошто за нас не постои средина? Зошто неможеме да ги баласираме рабтите? Зар цело време ќе е вака од крајнос во крајнос, од рај во пекол, од најдобро во најлошо? Неможам со тебе, несакам ни да помислам за без тебе оф, колку ли само ми недостасуваш, да заспијам покрајтебе, цела ноќ да ме милуваш и штом ќе зазори да ме разбудиш за повторно како крадец да заминам. Во едно не се сомневај ТЕ САКАМ повеќе од се, ти си мојата љубов, мојот трепет, мојот копнеж...
Незнаеш колку ми ја наполни душава. Насмевкава никако не ја симнувам. Само нека потрае и нека излезе се како што треба па да те гушкам онака како на сонот. Одамна вака убаво немавме разговарано. Ќе биде повторно од нас нешто! Дај Боже!
Чувството кога ми ја пееш "Во светот на бајките" по телефон за да ме заспиеш. Е, не можам да ти опишам! Ти си мачор мој, а јас твоја овчичка.
Пијано е сееееееееееее хахахха леле колку си пијан денеска хаха колку само глупости трескаш ама сакам те теленце, уф леле колку ке се смеам коа ке станеш сабајле и коа ке се видеш на видео
ај кажими какво ти е тоа сакање кога те нема да се појавиш, па пишеш или да се јавиш? добро бе јас тебе на малоумна ли ти личам и како што ми се врака филмот наназад, свакам дека ти имаш друга-се гледаше по однесувањето-бивши што да кажам(сега свакам дека ИМА ЗОШТО ти си бивш) само пази да не саболиш од СПИ или сида плеткајки се со некоја лесна женска, и сега свакам дека Господ мене сакал да ме поштеди од тебе, па затоа не сакало јас и ти да да имаме нешто, ама јас кога одев со глава во зид ама доста беше, и нема веке вракање назад, па ако сакаш пукни аста ла виста уан оут, уан лефт
знаеш,најдобро нешто што се случило во мојов живот си ти! Не ми одговараш на ниту еден моја порака,се правиш важен? што мислиш дека ќе постигниш со тоа?! Така нека бидит срцка,само да знаеш дека за брзо време никаде повеќе немат да ме видиш,никаде! Затоа што немат уште долго да издржам вака .