I will just write in English because its better to live a lie and keep lying to ourselves then to know what will the truth bring and what will be it's consequences. Every week passing by, reminding me of what I shouldn't be, what I shouldn't do, what I shouldn't have decided. What is the true meaning of understanding and comprehension? It is to know what we've mistaken and embrace it as the real truth, that hasn't been heard behind our thick walls. Believing is what I thought to be the most valuable thing a person can have for such creature that has total and unquestionable trust over everyone and everything else. You have started to believe in your lies, those lies have made you blind and missing the real spark that has been in front of you all of this time. You never believed in my intentions, you never believed what I was trying to achieve, you never believed that all the mistakes I've done were just a maddening ego. We all make mistakes, we tend to learn from then, I learned a lot from my mistakes. I remembered the day we've met and how we've met. It made me realize what you're really looking for in a guy, what I'm missing is everything that you are looking for. I am sorry for not being the man you wanted me to be, we can continue lying to ourselves but the truth is that I am not what you really want and I am not what you really dream of.
Ми недостасуваш, сакам да те гушнам и да те мириснам оти ми мирисаш убавко како бебенце утре кога ќе те видам ќе ти се фрлам. Те сакам најмногу
не ти кажувам ,те прашувам ! Што да направам со сите работи кои ги имам од тебе : a) дали да ги донирам на некој б) дали да ги фрлам од тераса в) дали да ти ги вратам фа ги чуваш за некоја наредна г) Spoiler или да ти ги ставам у гз
Криво ми е многу ... Но,силна сум јас,ќе го пребродам ова и ќе ставам насмевка на лице. A,знаев.Нешто од внатре ми го кажуваше тоа,ама си терав како ми одоговараше.Ете ми сега еден бокс...
јас ти велам дека ме следеа двајца луге, се стресов цела, а ти ми велиш ЗОШТО не сум ти пратила титка, молам? е веке доста беше ти за некој ден има да леташ од мојот живот, па ако сакаш експлодирај, нема да ми е гајле
Интуицијата не ми кажува добро,дај Боже да грешам! Некако,не ми звучеше ко што треба,а и мислам дека не е се во ред.Ама ако има овај пат кагва,крај ќе е,решив.
Од тебе понаивен нема Мило ми е тоа што си добар, што сакаш на сите да помогнеш безразлика дали со работа дали финансиски, но срце овие веќе почнаа да те искористуваат.
Срце си, колку се зацрвени денес кога ме виде-како патлиџанче стана Ама, жал ми е, морам да те откачам, нема да оди ова вака...