Аааа ти мене изгледа се имаш стаено Џокси да не гледа кога си онлајн затоа 3 дена те нема. Ако уште те сакам!
не ти кажувам...ке лажам како ти ке видиш како е да те лаже личноста што ја сакаш(ако ме сакаш ) Спојлер знам дека е тешко сето ова,но мора нешто да направиш ти,,... да ти..оти ти ја имаш таа сила и за двајцата... ако сакаш и ме сакаш,те молам докажиго тоа.
Тиквицо моја, па денес славиме 9 месеци! А ја цел ден мозгам што уствари не ми текнува, а тоа ете... Фала ти што ме потсетуваш колку само од Љубов сум изгубена! Те сакам! И како што рече ти = утре ќе се породиш. Хахаха! Со мали љубовчиња.
Е токму ова Спојлер Dobro je kad u zivotu za nesto se boris, rukama stvoris dobro je kad u zivotu nekoga volis, neko te voli Dobro je kad u zivotu neko te sluti ti nekoga slutis ali je nabolje kad u zivotu imas nekog s kim mozes ovako da sutis Малкуцка шлагерски расположена, но што можам кога со овие зборови човекот убаво се си доловил
Ти си нешто најубавото што ми се случило во животот инаку понекогаш знаеш навистина да ме изнервираш Ама ако јас сепак те сакам
Mногу ми е смешно што пишувам за тебе во темава. Пролазна ситна опсесиичка си ми. Ама многу си ми смешен. Убаво беше да ги чујам зборовите „Те сакам“ од тебе. Макар и што беше уз муабет. И ги памтам сите муабети после искачање во 5 сабајле на фб...
Те сакам бе те сакам те сакам, и сеа шооооо. И секоја година се повеќе и повеќе. Ај нека ти/ни е среќен роденденот, дембел еден, помалку да се караме оваа година, је ли секако ако е тоа можно
Шта чу ја без тебе? Ич не ми беше дојдено до муабет, а уште помалку сакав конструктивни критики, ама ме освести. Вајда толку и ми требало само, мал потик... Или свеста ми проработе, конечно! Whatever, помирна сум, конечно... Па што биде нека биде, знам дека можам се кога си уз мене...