Ти благодарам што си секогаш тука кога ми е тешко Ти благодарам што секогаш знаеш да ме насмееш Те Сакам Иако понекогаш знаеш да ме налутиш и разочраш Јас сепак те сакам
Би сакала многу да бев прва.. И Да беше во живо, но ова далечината не отепа, скроз... Денес е твој ден, гледај искористи го максимално, уживај, биди најсреќен сега,во овој миг и засекогаш.. Среќата,љубовта, здравјето нека бидат вечно со тебе како твои сопатници... И Уште многу убавини посакани од срце и од душа.. Имај убав ден && имај НАЈСРЕЌЕН РОДЕНДЕН !
1. Времево е само заа.... гушкање де. Ај кога ќе си дојдеш може ќе заврни пак па тогаш ќе го користиме депресивново време за убави нешта. А до тогаш ќе се препираме преку телефон. 2.Зошто мислам на тебе цел еб*н ден а ?! Зошто секоја минута проверувам дали си онлајн. Ахх беее. Не сакам, Не не и не.
Ако постои дефиниција за нежност, тогаш тоа си ти додека спиеш. ...Таму си. Нема попогоден момент од овој за да ми недостигаш. Дождот, часот, левиот дел од креветот, lamb во позадина. Совршен момент за твојот допир. http://www.youtube.com/watch?v=PILJRHjUVEw ...here my heart knows calm safe in your soul, bathed in your sighs Wanna stay right here till the end of time till the earth stops turning, gonna love you until the seas run dry...
Не е можно да те сонувам олку и да си толку прекрасен во соништата. Како некој лик од бајките ми си, право плишано мече. Само си се гушкаме и никако не ни е доста. Мислам дека цела вечност ми е малку таму. Само дај бре побрзо да си ја одслужам казната и да може да ми се остварат веќе соништава. Ех будала јас која касно секогаш сваќа се!! Убаво ми правиш, јас лично те поддржувам!!
Чудно се однесуваш.. не си ист како порано ама знај дека тоа нема никакво влијание врз мене.. ке те заборавам додека трепнам така да ако играш игри, престани одма!
ете, ти кажав се што ми лежеше на душа, и од ин рилејшншип станав сингл поентата ми беше вчера, ама ај да не биде денот таков-сум се родила баш во Понеделник, стегнав заби и издржав, и денес ти кажав се-немој да плачеш и да пагаш во депресија, требаше порано тоа да се случи се чуствувам ко камен да ми падна од веке не можев, што велам јас жими еден живот.
Со тебе и еден живот ми е малку. http://www.youtube.com/watch?v=Ie3TH6Xy36k forever and ever together, we sail into infinity.