Сите ситни работи ми значат многу,ептен многу, ти знаеш најдобро што и кога треба да направиш само се правиш "приглуп" несакаш да го покажеш тоа пред мене, те знам многу добро, не е малце време сепак MC'donalds не чека, убав договор си направивме вчера, убаво ми беше вчера со тебе, па и кога не ми било И чекам да ми ги кажеш работите што требаше да ги знам, иако јас веќе ги дознав,сакам и од тебе да слушнам!
Те сакам кога се будиш кога ќе ме погледнеш и кога ќе ми се насмееш ПРАЈСЛЕС! Се надевам тоа ќе го доживеам после Не можам да се замислам без тебе жими се и без тоа глупирање околу моето смеење ттттт ах.. сакам да се ожениш за мене
Секој миг сакам да си тука до мене,да ме гушнеш,бакнеш и така да останиме засекогаш,вечно припиени еден до друг. Ти си единствениот кој што ми е целосна поддршка,јас некогаш сум идиот кон тебе и не го заслужуваш тоа и нема никогаш повеќе да те нервирам сонце мое,само ќе те правам најбескрајно среќен колку што ме правиш ти мене душле едно
Знаеш дека сум незгодна кога станувам од спиење... Не сакам, во крвта ми е, се ми смета тогаш, дури и моите не ми зборуваат кога ќе се разбудам, право мрчало сум, а ти беше жртвата овој пат. Извини
Некогаш неможам да те сфатам, не си ми јасен, дали воопшто си го цениш животот? Лута сум и тажна истовремено, незаслужуваш да ти звонам ни да ти кренам... Продолжи како луд да шибаш на црвено... Подобро ќе беше да не те видев случајно, барем помирно ќе спиев, дишев.
Водам борба сама со себе ,го земам мобилниот и сакам да ти се јавам ама неможам ,несмеам ...посакувам ноќва да бидеш покрај мене ,да ме гушкаш,да ме галиш ,да ме бакнуваш ,сакам да имаме секс , да си спиеш со мене . Сакам да бидеш дел од мојот живот... убаво да спиеш злато мое
Многу си убав бе.. ама ПРЕУБАВ СИ!! А јас на убави машки не им верувам, па дури ни на твоите мили зборови П.с Паѓам на тебе лепото!!! неопишливо паѓам иако знам дека ние никогаш нема да бидеме заедно се задоволувам со толку
Кај ме изнервира денес премногу,кај ми доаѓаш пијан од матурата на братучедка ти па и уште си легнуваш во 23 часот??? Тука има нештоо,ама не ти се замарам многу. Јас си знам со тебе како треба.