М: Што е финтава на другар ти? Д: Немој сега да ми бидеш фин и мил ко цвеќе, не сакам смирување. Н: Иди кај што треба и не треба.
I Don't wanna close my eyes I Don't fall asleep Cus I Miss you babe Те сакам не можам да ти опишам колку многу
текнува ли ти пилее мое , тежок малер си да знаеш ххаха. Spoiler нешто слично на овоа му се деси на мојто срце
Nedostaje?- Ne, dosta je! Чисто да си знаеш. И немој да си се осмелил да ме викнеш на матурска кај тебе, не идам. Жал ми е за мајка ти само знам колку сакаше таа да дојдам, а за тебе ич не ми е. И поубаво е вака кога не контактираме и не се гледаме. Не знам зошто вчера судбината не спои, се сретнавме. Јас не те погледнав, не знам за тебе.. Ќе ги заборавам тие плави очи, па што сака нека биде. И убаво да си поминеш. http://www.youtube.com/watch?v=_HWoKl-T_9I
http://www.youtube.com/watch?v=Q5L3zSWRxPQ Баш ги гледав нашите неколку слики , и се навраќав на моментите поминати со тебе ! Едно би сакала само да ти кажам дека се уште се надевам на тебе
ју сан оф а бич песни и посветуваш на колешката а вчера јас и ти завршивме -по тоа се гледа ти мене колку си ме сакал арно ми рече психологот-вие да се разделите, ке видиш тој ке си најде друга за 2 недели, и сега гледам дека во право била
јас сум подготвена да бидам само со тебе а сите други да ни бидат само онака.. да никој не ни се меша во нашиот живот,за мене тоа ке биде... а ти??? дали си подготвен да живееш со мене без големо влијание на тие околу тебе??
Како не те мрзе цела вечер инат да ми водеш ЗНаеш дека имам право ама нееее инт магарешки си. Плус и јас не попуштам, абе дека се најдеме Овца јас ти Јарец Ај некако ја оправиме на крај
јас се извинувам тогаш... нека бидат и тие околу тебе.. SAMO ZNAJ JAS ONA STO UZGUBIV ZA TEBE KE GO VRATAM I KE MI BIDE POVAZNO OD TEBE... па да видам тогаш како ке ти е и тебе..кога ке знаеш дека не си на прво место кај мене... а ние ке си продолжиме со фаци и јас ке правам фаца дека се е супер а тебе дупло лошо да ти биде ете се смеам иако плачам
опасен си , нема што-ми остануваш добар пријател, многу си фина и добра ке го сватам ова како комплимент
Kad covjek voli zenu salje vojske da je traze kad covjek voli zenu sam sebe vara, sam sebe laze. Kad covjek voli zenu pise joj pjesme i cuva straze kad covjek voli zenu na sve je spreman osim da joj kaze.