Со тебе будењето е најслатко! И со тебе утрото е најубаво. Дождот не’ мами да останеме заедно гушкајќи се, не ми се оди на работа... Едвај чекам да си патуваме Те сакам бре!
17.05.2012. Денес, да бевме заедно ќе славивме две години и шест месеца. Но денес не ми значи ништо овој ден, исти како и сите други. Како и да е, тоа требаше да се случи и се случи. Среќна матура и убаво да си поминеш.
незнам како да ти докажам дека се навикнав на тоа што ми го кажуваше,и почнав да го правам тоа.. и затоа сега не можам да замислам ни секунда без тебе.. значи толку толку толку многу сум заврзана за тебе,што сакам само да те гледам и гледам иако тое е преку камера толку бев наивна што поверував во сите тие убави сонови и зборови,што мислев дека се до чекор до реалност... за жал ти никогаш нема да можеш да бидеш како мене и да ме сакаш само мене тоа е чиста вистина.. и сега незнам како?незнам како да почнам да бидам како останатите.. незнам како да да не те сакам олку многу??.. како да не мислам на тебе и да живеам за себе?... незнам како да не те сакам олку силно
Наменето за : еден кретен Денес, кога те гледав како си играш со чадорчето, знаеш што сфатив? Ти не си манипулатор, а не си ни глуп.Јас тебе ти значам, ама ти не си доволно зрел за да го сфатиш тоа, или за да направиш нешто за да го покажеш тоа.И знаеш уште што? Не ти се лутам повеќе...Ти си само дете, а јас не се лутам на деца, и онака се премали и премногу неразвиени во мозочето, за да разберат било што И, се потврдува она дека, мажите цел живот остануваат деца... Значи, она одозгора не важи!Ова е наменето за : едно дете
НЕ, Не дека не те сакам...само не зборувам за тебе. Не дека сум те заборавила...само се обидувам да не мислам на тебе. Не дека не те барам...само знам каде си. Не дека не дека не жалам по тебе...само научив да ги кријам солзите . miss u