абе ти си глуп, туп и (не)употренлив што ли видов во тебе имаш некој шарм, знаеш како да се однесуваш со девојка.....ах ама карактерот ти е ужас....и што правиме сега...
среќен пат душичке.....со тебе сум,чувај ме во срцето,во мислите,во душата..... а јас ќе те чекам.... засекогаш ќе бидам твое мирно мило,пајче....ќе чекам да те гушнам,да те галам,да те штипкам,да те љубам,да се скарам со тебе ............................... засекогаш, твоето пајче
Не ми се верува колкав женкар си бил!! со овој ли сум идеЛА јас... Не ми се верува. Копиле. Глиста. Грда. Дебилче.
Мачок леле колку убаво си нанавме ,ако беше само пола саат,јас си се наспав Ајде те чекам кога ќе стигнеш да ми ѕвониш.Те сака твојата мјау
Реков дека нема да трчам по тебе. Реков дека нема да ти пишувам ко будала апеар-офлајн пораки, кога можеби и ми имаш ставено блок.. Од прееска ги слушам нашите песни, и неможам да заспијам. Солзичките си течат ли си течат... Како можеше ова да биде.. Мислев дека ме сакаш... мислев дека знаеш дека ја те сакам.. На никој, на никој му се немам доверено како тебе... Имав тотална доверба во тебе.. За на крај што?! Да не се ставаш на мсн да напраиме муабет барем еден од 1 саат? Да не ми титнеш барем 1? А пред 2 дена ми титкаше на секои 5 минути.... Mи требаш!!!!!!!!!!!!
златце те сакааааааааааааааааам...многу спиеш во последно време...ама синоќа ме гушкаше многу сакаааааам пак...
Ти мислиш дека со мене ќе се заебаваш? Епа нема, ако идеме долго јас сепак нема да бидам таа истата како порано, ќе станам лоша па ќе видиме после кој кого ќе бара...
Еј срц... Шо си ми прајш? Си сејш? А да дојдеше навака? Моторчето под тебе и... Е сега сум сама! Не ми се тука другарките шо ме кладоја во каша и можам да сум со тебе и со никој друг...Али ако не сакаш ок.. Ми должиш уште едно идење плус ххх
Кугот се врти? Така а? Ќе видиш кога пак ќе се сврти! Ќе ме бараш! Имам многу да ти кажувам ама се ти кажав со таа порака Веќе не се замарам. (и моментално ако е до мене би му удрила толку силен шамар што ќе се заврти 3 пати )
Мачор кај си тиии,зашто не ме будеше... И чекај ме за 1 саат ќе ви дојдам на работа,да ми го ѕирнете и мојот мотор нешто ми пука низ ауспух