страв ми е ме фаќа паника. и бр леле стварно незнам како ќе поминеме, се надевам нешто нема да тргне на лошо ајде ќе видиме утре мажуле мое. утре е голем ден за нас. почеток на се што тек допрва ќе следи. да собереме сила и кога сме се фатиле за орото да го доиграме
Буце јас излегувам сега ти немој да се секираш умно сум јас ...мене никој друг не ми треба Биди и ти умно тЕ цунка твојто мутле највеќеееее
Требаше да те послушам за вечер да излеземе во град сега пукам од досада дома и се нервирааааааам ама нема шансааааааа да ти признаам дека беше во право!! е само тоа да си знаеш
Се трудам бе мило и те сакам не сакам да ми викаш така!Таква сум кон сите и ќе се средам и мене ми смета разбери ме!
глупердо џабе ме малтретираше... џабе излегов.... џабе си ги соблеков прееска пижамите и се стегав во хеланки... нема врска сега пак сум си во креветче во пижами и за крај те сакам ѓаволче ... колку беше мил... ај да не се караме денеска празник е... оф сонце за нас ни празник ни делник... така функционираме .... I guess that is what happens when a tornado meets a volcano ...