Уфф ми недостигаш премногу мило. Ајде да дојде побрзо денот кога ке дојдиш,ке се фатиме за раче,ке се бакниме и ке си шетаме и уживаме во времето поминато заедно впиени еден во друг и со тоа чувство дека и двајцата никогаш не сакаме да се одделиме еден од друг.Ајде нека поминат побрзо деновите и да дојдат тие мигови веќе еднаш секоја секунда ми е година дур не дојди тој миг. Те Сакам Љубен Мој
те жалам , искрено Се гледа дека си очаен за секс-дури и на ф.б. број оставаш на некоја си непозната-[што секој може да ја има а вака ти изгледа топ секако да, а дали има некоја инфекција, болест, не дај боже сида, тоа не ти е гајле е па така е кога мислиш со долната глава наместо со мозок, па после ке се жалиш ама вракање назад НЕМА. Се прашувам дали ти мене некогаш си ме сакал , или се се вртеше околу сексот-кога ке помислам дека ми беше бивш си велам има и за што.Арно ми велеше докторката, и паметно направив што ја послушав.
Од сега секој ден ќе ти давам алкохол, бидејќи во таква состојба знаеш да се јавуваш на секој саат, да тресеш глупости, да бидеш емоционален, искрен... Те сакам бе дете, повеќе пијан од трезен
А да не глумам лудило веќе и да си признаам дека те сакам најмногу од се? Едно нешто што никогаш не ми успева со тебе е да те избришам или да те мразам. За рамнодушност пак да не ни спомнувам. Едвај чекам да ја затвориме вратата за... па најверојатно за последен пат таму, евентуално ќе ја отвориме за новава сезона . Ама, можеби и конечно ќе попуштам и ќе дојдам.
Ааааа се премислив, не те сакам пијан. Не ми се слушаат свадбарски песни во твоја изведба, бидејќи си страшно "музикален", и не, нема да ги сфатам сериозно, зашто мажачка не ми е у план. Е така да си знаеш!
Even After All this time The Sun never says To the Earth, "You owe me." Look What happens With a love like that. It lights the Whole Sky. Just sayin'..
Не знаеш како си ме разочарал.Ми викаа немој,не го знаат по добро,јас не,секој има минато сега е фин дечко.И сеуште си за мене потајно си добар,немаш лоша душа знам, само не знам што ти се случи што те премисли.А ќе дознаам,има време.Ќе ме сакаш назад!!
Ти си слабичко буце,и мрзливо цуце, белотенесто бубу,што прави voodoo. Ми направи мене магија јака, па како може Sawyer да не те сака. Ножиња мазни и бујни гради, блазеси му на Sawyer на нив што се слади. Убава фаца и убаво тело, кога си до мене,се ми е врело. Темперамент палави и очиња плави како да не посака Sawyer да го стави. Ми недостига насмевката и миризбата твоја, ми недостига и гласот,со убава боја, ми недостигаш целата,таква каква што си, ајде веќе еднаш дојди си ти. Те сакам и обожавам, пред други те уважавам, те галам,те палам,те мазам и пазам, кога си напалена те доведувам и до оргазам. Си се сакаме многу,од тука до твојот град, За тебе ако треба ќе си умрам и млад, ти праќам бакнежи и гушки многу, ќе си дојдеш за некој ден,фала ти Богу!
Не знам дали би го променил мислењето за мене ако дознаеш дека откако раскинавме се смував со двајца. Не знам дали пак би ми кажал ‘Сакам да те гушнам силно, многу силно‘, како вчера што ми кажа. Не знаеш како се чувствував кога ме гушкаше, кога ме праша дали те сакам, дали ми е убаво, а јас само молчев. Чувствував вина, одвратно ми беше. А, во исто време и убаво. Само знам дека не смеам да го повторам тоа од вчера, зашто наредниот чекор знам до каде води, а јас не сум спремна за тоа, не сега.