А те зезаат дека си заљубен, а? Ја више тоа не го ни приметувам Кој сака што сака нека вика, може газот да ни го слика! Мекичко ти е со мене во душа, а тврдичко во панталони!
Ништо од нас,биди без гајле сета несреќа ќе ја понесам со себе ,целата вина и одговорност како и секогаш ќе ја превземам јас ти биди си среќен ,друго ништо не е важно
Ќе помине ли оваа криза веќе? Ќе дојде ли ден кога ќе кажам дека не те сакам, дека не ми фалиш кога нема да ѕверам нон стоп у телефонот очекувајќи те да се јавиш или да пишиш Не сакам да се чувствувам вака, но едноставно неможам.... Tе сакам.... Знам дека и тебе не ти е сеедно, знам дека ти фалам но секако твојот инат е повеќе од се Дај јави се
Мочле бе мочле. А спомнам швалер и црвена линија ти преминува низ глава, одма се муртиш. Па тоа е само шега бре лудаку. Нели ти коа збориш ете се дотерав сега сите женски по мене ќе трчаат и мене тоа ме боде ама знам ја и повеќе од тебе да се шегувам. Е што сега моето боли, твоето не така? Не знаеш со кој си имаш работа
кај ме виде баш мене од цело Веро џамбо-и уште ме допре онака нежно по половината, а насмевка од 6 ка до 6ка-се прашувам за што ти беше таа насмевка, ама кога виде дека мене не ми е смешно, не се смешкаше веке знам дека ти беше мило кога ме виде , ти се познаваше а тоа што ми посака убав ден , ке ми биде убав и без тебе, само се прашувам како ли ке ти биде без мене сексуално опседнат-ко што вели другарка ми како си можела да издржиш со него, и убаво што си прекинала на време, инаку стварно незнам како се ке заршеше-си знам јас што сакам и кога треба да се спречи отколку да се лечи
Знаеш силна сум,можам да издржам,можам да поминам преку се,но не,неможам да не кажам и оваа грутка да ми стои на грлото.. Ми фалиш ! Проклето многу,си реков ќе помине време ќе се прилагодам,но некако коцките не ми се наклонети според плановите. Ми фали твојот глас,сакам да ми кажеш те сакам пред спиење. Ми фали твојата прегратка. Ми фалат твоите испотени делови од телото во моментите кога се љубевме. Ти ми фалиш мене ! Многу,најмногу .. ќе ми помине
После вчерашниот наш ден, и денешниот, и многу размислување, јас сфатив декааа дека дека те сакам бе, коа ќе видиш ништо ново не сум сфатила, тоа одамна си го знам. Ама не само тоа, туку од денес натаму секој петок, накај сабота, т.е кај 12 и пол навечер ќе ти пишувам порака која ќе гласи те сакам. Па дури и да сме скарани. е така да знаеш буце мое.
Бреее не ми се верва дека пола сат муабет праевме Да не ти се спиеше уште ќе си смислував шо да збораме Убаво ми е кога те слушам,особено кога се смееш Ми недостигаш паааа,сакам да сум покрај тебе! Дај Боже да ме сонуваш ТЕ САКАМ
Проклето многу ми фали твојот глас. Проклето многу ми фали да ми дојдеш на гости и да ми лежиш во креветот. Проклето многу ми фали да лежиме заедно во мојот кревет. Проклето многу ми фали во ниедно време да ми речеш да одиме надвор, а знаеш дека не можам. Проклето многу ми фали да ми седиш пијан пред зграда и да ми ѕвериш во прозорец. Проклето многу ми фали твоето присуство. Проклето многу ми фалат разговорите во доцниве часови со тебе. Проклето многу ми фалат разговорите на скајп и гледањето на камера. Проклето многу ми фалат деновите кога само ќутевме и се гледавме на камера смешкајќи се. Проклето многу ми фалат твоите пораки во ниедно време. Проклето многу ми фалат твоите линкови од прекрасни песни. Проклето многу ми фалиш ти.
Убаво ми е со тебе. Да, нови сме си, па ајде да заборавиме на минатото, не сум ко твоите бивши кучки.
Јас на мојот сакан бу му кажала дека многу ми е драго шо после 3 години сме повторно заедно (иако тоа секој ден му го кажувам ) исто така и дека го сакам најпоќе на цел свет и му благодарам што е покрај мене и во добро и во лошо.. и што ме сака и цени... (и ова секој ден му го велам хаха) Што да правам кога го сакам толку многууууууууууууу !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Се ќе помини во најдобар ред, Се молам секоја вечер за тебе.. Постојано ми си во мислите и не излегуваш од таму, Те мислам многу.. Би сакала сега во овие моменти да бидам со тебе, ко ќе ти е најтешко и ко ќе имаш мака.. Не се секирај и не се нервирај, исто како да сум до тебе, а не можам да бидам И Најтешко ми е, она ептен.. Со душа чекам да си дојдиш, со душаа.. ТЕ САКАМ!