Уште денес да помине....и утре е денот наменет само за нас....Јухуууууууууууу една година, кога помина бре....
како се осмелуваш да ме поканиш кај тебе на работа? за што да прославиме? тоа што се познаваме 5 години, или што ти се 5 години од матура? а вака да не очекуваше да прифатам случајно ? ти си МИНАТО и тоа е се , а што ти честитав матура, тоа беше онака , од култура-тебе на ништо не ти текнува, а јас паметам СЕ и пак велам дека не паметам ништо и дека имам лоша меморија
значи неможам повеќе да се справам со ситуацијава. Зошто целиов свет е против помислата јас и ти да сме заедно? Зошто сите пробуваат да ме одделат од тебе и ми зборуваат секакви измислици? Ќе можеме ли јас и ти да ги победиме? Ќе можеме ли да им докажеме дека треба да сме заедно? Си бил повреден и ти, бев повредена и јас.. Ама едно ти ветувам, јас НИКОГАШ ама баш НИКОГАШ нема да се осмелам да те повредам. Ми значиш премногу за да те гледам несреќен. А ми велат да не се залетувам,да си го живеам животот и дека не ми треба дечко. Ама ми требаш, зашто знам дека можам на тебе да се потпрам. Јас и ти против целиот универзум.. Си за?
Ќе ти дојде паметот? Ќе ти дојде или не? Зошто знаеш вакви киксови да напраиш, да ме нервираш. И послем као ништо да не било молчиш како мутле и се умилкуваш. Дебил!
Те сакам ...не е ова уште само едно тинејџерско те сакам...ЈАС те љубам...ти се восхитувам.те почитувам.те посакувам...само тебе...горда сум и твоја единствена!Се што засмислувам го замислувам со тебе..ЕЈЈ ова е вистинска љубов Знаеш ли?ЕЈЈ ТИ!Јас пеперутки немам во стомакот..туку ајкули ми го гризаат ....сеуште
http://www.youtube.com/watch?v=mAxUIjJr ... re=related ...на мојот иден дечко, на кој што ќе му текне да ми ја отсвири оваа, и да, веднаш, големо болдирано ДА, ДА, ДА, добива. Слаба сум на тоа, јебеш га. Ама нема да му текне на никој, така да...си ју ин мај џримс, мај прфект лавр.
Незнам што изведуваше вчера 3 саати еден до друг и не проговори ни збор... Како и да е шансата ти помина особено откако проба да флертуваш со другарка ми за да ме направиш љубоморна
(На сегашниот): Не ме интересираш повеќе! (На бившиот): Се срамам што си ми бивши! До сите: Оставете ме на мира не ми треба никој!!!!!!!
^ Па црно и бело секад иде во комбинација Врти-сучи па те сакам. Колку и да ме нервираш па кај тебе завршувам. Идиот бре, идиот!
Те сакам... Ако има нешто најслатко на овој свет си ти Само животинчина ми подаруваш прво папагал сега куче..? Да не мислиш золошка да правам..? И онака ги имав дома многу ти да придонесиш. Се прашувам што може да биде следно..? Алигатор ли.?!Оуу ноу ноу несакам повеќе поклони од тебе,животинче едно невидено!
Знаев дека нема да правиш проблем, а и да се бунеше малку не дека ќе те послушав Туку ќе бидам внимателна не бринај