што е бе,што се однесуваш ко некој недозреан тинејџер, човек 26 години имаш, бе на твоја возраст татковци се а вујко си-искрено ја жалам внукати да имав ваков вујко ке го мразев немаше да сакам да го видам во живот ако ти кажав што е потребно за нова возачка дозвола(пошто нели за брат ми бев вчера да запишувам информации, и да земам формулари) можеби и ти треба да извадиш нова, па затоа и ти пишав што документи треба-или можеби си извадил, не сум до толку видовита разликата мегу мене и тебе е ЧОВЕЧНОСТА, а ти во замена за тоа имаш еден тон его, ароганција и суета. колку и да ми пишуваш навреди, јас не се навредувам од такви ко тебе, јас сум си , си мирисам, и да ме скинеш пак ке си мирисам, а ти недозреан низаеден има скапо да платиш за сето ова, засрами се кога ти пишав за човечноста, егото и ароганцијата и да се засрамиш, не ми одговори е така ми е , кога правам добрина , се нашол паметен некој да плука по мене, ама ако има кој гледа и врака
ја ако не направам нешто за да ги мрднам работите од мртва точка ти сигурно нема ...туку утре уште рано сабајле ке ти дојдам на гости
каков сопруг си ти бе?? женати болна и сама а ти гледаш роднините,да не се посрамотиш ти пред нив ако бидеш со мене.. ма иди упм и ти и сите.. срам ти било само маж името... ехх бре маж кога ке си да бидеш маж а не дете мало или незнам што иди упм!..
И задоволен си сега што ме направи будала вечерва? Абе дебил еден дебилосан, ти на мене ќе ми се силиш, си нашол со кого!!! Ќе видиш утре што ќе те снајде
Не ми кажа само да не ме секираш и да не паничам.. Јас те отепав мислење не ни имам спано.. Со помин, побрзо да оздравиш и побрзо да ми се вратиш.. Те сакам !
те сакав и те сакам како ништо друго во животов.. оставив се за тебе,се што сакаше направив... како луда станав по тебе а тоа и го сакаше... не ми беше важен никој и ништо освен ти и нашиот живот... а сега што направи ти ма?? срам ти било говедо едно!! си играш со тоа што се договоривме!! си играш со се!! маж си станал ане можеш да кажеш како и што па вината мене ми ја даваш!! каков сопруг ке бидеш ти бре?!!! каков татко ке бидеш ти бре?!!! мисли малце за сето ова и ако е вака мрш од мојот живот,не ми е гајле ништо што се случува... стани маж и тогаш имај зена кај себе бре!! срам ти било,ти немаш живот,ти живиш за лугето околу а мене ми зборш како јас да сум таа срам ти било за се, нека господ ти врати дупло од ова што ми го правиш а сега јас ке одмарам од тебе...нека господ ми помогне да ме те мислам веке и не те сакам веке.. таков како тебе не ми треба веке... ако бидеш тоа што треба јас ке те чекам,ако не да те снема од животов мој.. се молам на господ да ми даде сила да преболам се,и да нема место кај мене како до сега,да не те имам во себе веке-амин!...
Значи ако дотичниот господин што го нарекувам со најубави зброви не ми го расипе денот нема да биде. Зошто море идиоту уживаш да ме нервираш. Зошто ?! Што се замислуваш? Кој к*р фактор си ти во животов мој. Од денес па натаму да знаеш. Како ти со мене така јас со тебе. Од денес па натаму ни те прашувам, ни нешто ќе ти кажувам, нити пак сакам да ми кажуваш. А да знаеш дека ова вечерва без вратка нема да помине верувај. Запамти убаво што ти реков запамти. За брзо ќе осетиш на своја кожа како е некој да ти речи дека не те интересира што имаш да кажеш, дека досадни муабети правиш. Да се осетиш и ти некогаш како кондом искористен, како идиот, како помочан како, како, како....... За брзо ќе осетиш !!!
Исто е и кај мене вечерва. Забеган човек, ме нервира, не сакам да го видам. Значи има вистина во тоа дека луѓето не знаат што имаат се додека не го изгубат. Ме бараше едно време, како што стојат работиве пак ќе ме бараш изгледа.
Зошто пак се појави ова грдо чувство во мене? Зошто? Аааггррххх кога ќе се сетам главата почнува да ме боли. Всушност не знам дали воопшто престана!! Се заради тебе. ПМС ли е или стварно сум полудела? Ми се чини дека кожата ми гори и дека повторно го чувствувам твојот допир! Ха! Будала! Требаше да те мразам до сега! НЕ! Не да те мразам, требаше да бидам рамнодушна до сега! Ама не, наместо тоа, мене главата ме боли! И зошто, зошто сите мора да најдат причина, начин и време да ми зборуваат за тебе ЗОШТО?? Не сакам да слушам ништо за тебе, не сакам да те гледам, не сакам да те слушам. Сакам да престани ова. И како и секогаш за се си ти крив, но сега почнувам да се прашувам ДАЛИ за се си ти крив? Искрено одговорот на прашањето не ми се допаѓа. Колку и да ми е тешко да си признам јас сум таа што е виновна. Мојата глупава гордост без крај ме донесе до овде. Залудно е се знам, утре пак ќе се смеам кога некој ќе те спомни или кога ќе налетам на тебе.
другар ти сакал зет да му бидеш... а шо ме интересира мене тоа не те прашав ...туку ајде може стварно ке бидеш кавадаречки зет никогаш не се знае оф лелее забегав ја готово
Како крадец тропни на прозорецот. Ќе го отворам со очи полни љубов, ќе те поканам во постела и ќе те љубам. Тајно, да не види и не слушне никој. Ќе ги слушаме само отчукувањата на нашите срца, ќе дишеме во ист ритам. А потоа, кога првиот утрински зрак ќе го најави утрото, ќе те испратам и ќе останам да сонувам за следното тропање на прозорец.