Можеби ќе дојде ден кога ќе посакаш некоја која искрено ќе те сака,ќе се грижи за тебе ,ќе дојде ден кога ќе сфатиш што си изгубил, можеби ќе дојде ден кога ќе посакаш да бидеш покрај мене во моите прегратки... На мојата поранешна пријателка: се надевам никогаш нема да ја почувствуваш болката што јас ја чувствувам,никогаш нема да го доживееш тоа што јаs го доживеав ...сега си заљубена имаш некого покрај себе , можеби сега ќе разбереш какви се лудости се прават за љубов ...
Знам дека ќе дојдеш тука и ќе го прочиташ ова, и затоа ќе ти пренесам ич да не се секираш. Еве,ако е полесно и ти ветувам дека без разлика какви бури ќе ни донесе периодот што следи ќе ти го држам рачето и нема да те пуштам. У ПМС сум, немој да ми замеруваш шо сум клетоштилук денес, само остај ме да си се препуцам у својот простор и ќе биде во ред.. П.С. To let me know that you've seen this, please, give me a hug.
Ти течам како ситен песок низ дланки, мил мој. Нека ти текне да ги стиснеш што побрзо, ќе ме снема уште малку.
A можевме знаеш ? Утре заминуваш... Сега немам што да ти кажам,ама утре ќе имам гнев и болка. Ќе ти се јавам за да ти посакам среќен пат !
Знам дека не е лесно да ме сакаш и знам дека понекогаш ни јас не можам да се сватам самата себеси . но исто така и знам дека ти ме сакаш толку многу и дека се трпиш за мене... жал ми е, знам дека заслужуваш некоја што не и се менува расположението во секунда но да знаеш дека кога сум со тебе сум најсреќна и знам дека you're gonna save me from myself..
Let's drown ourselves in this love my darling, my only one Let's give our lives for this love we are in (we'll) do it together... http://www.youtube.com/watch?v=UKYPGzk1 ... re=related
Ти мислиш да превземеш нешто или? само така ме гушкаааааш? ајде те молам не се срами толку! И донеси ми ги јагодите
Да ти речам фала за се’ би било премногу, но и премалку. Само ќе те љубам, тоа знам. А знам дека и ти мене.
Колку најмногу сакам да си во право!!! Извини што така ти спуштам ама не можам во исто време и да плачам и да зборам, знаеш дека за овие работи ниедна утеха не ми помага, освен да се појават самите тие...
...го отворив прозорецот и легнав на испружената рака со глава, да вдишам свежина, да ги чујам ноќните шумови и во далечините да се обидам да ги барам сите контури на планини, низини и патишта (од кои некои и не баш фини) кои водат до тебе... со тоа и до мојата смиреност... Знам колку беше голема твојата жртва, да излезеш на финалето на Лигата на Шампиони, па да ми го посветиш цело внимание само мене . Ги гледам и сите твои гестови на грижа и посветеност, и длабоко ме трогнуваат. И секој ден откривам нови сличности меѓу нас, скоро целосно се поклопуваме во храната која ја јадеме, исто кога ми посветуваш некоја од моите омилени песни, или дискутираме за заеднички омилени автори или ни се преклопи рандом став за било која појава, воздивнувам и знам - ти си моето маскулинизирано јас, ти си она што е најблиску до идеалот на сродна душа за мене... И знаеш што е комично, не ги споделувам нашите музички избори, посесивна сум кон сите песни што си ми ги посветил, небаре од тебе за мене се создадени ... Прегризувам јазик неборено многу пати на ден, да не изустам некоја патетика, а на скала од 1 до 10, котирам на 13-то место веројатно... Зборовите се излишни понекогаш, јас ја и сакам тишината во твојата прегратка, додека ти беше зафатен со попладневната дремка, јас бев пресреќна за да му дозволам на сонот, да ми ја наруши хармонијата со своето присуство... И повторно прекрасен план стои пред нас, пак не‘ издржавме да не‘ си презакажеме пред планираниот рок, знам и што ќе ти готвам, иако вети дека ќе ме задеваш цело време, па заеднички нежности на кратко под туш, па дотерување, веќе ти го насетувам вкусот и точно знам што ќе облечам (ќе те натерам да се облечеш покласично, знаејќи колку ќе ми си убав), вечера со нашето омилено бело вино, некоја од нашите песни во позадина и на крај, ќе се препуштиме на ... нас самите. Го сакам звукот на нас и ние, кој не доведува во симбиоза ...
Те сакам затоа што знаеш да ме израдуваш кога најмалку очекувам Спојлер иако знаеш некогаш и да ме изнервираш , те сакам!!!
Знаеш дека ретко искажувам чувства , но тоа не значи дека сум рамнодушна , ако продолжиш вака ќе ме смениш потполно . Не го сакам тоа , нее !
Ти дојде ли душата на место? Не сме безгрешни, посебно не јас! Но време е да престанам да бидам толку самокритична, да заборавам на минатото и да гледам кон идината, со тебе покрај мене!