Уште од сега ти кажувам-да, ќе ми се свиѓа! Се додека тоа те вклучува тебе и додека си ти таму, не може да не ми се свиѓа! Запамти, битно ми е со кого сум (со тебе), а не каде сум......и секаде каде што си ти е за мене ДОМА..... Едвај чекам да видам што ќе кажеш....
Целава песна од прв до последен збор би ти ја изрецитирала ! http://www.youtube.com/watch?v=Xn676-fLq7I&ob=av2e
Те мразам ,ме нервираш ,голем к*р ако не ми се јавуваш ,остани си со твоите ку*вички ...цела ноќ не сум заспала поради тебе вол еден,прикрај сум со трпението ,се ближи денот кога ова во лице ќе ти го кажам ...
Више не сакам да размислувам за тебе што сакаш прај си... чим си решил да завршиме, тогаш да завршиме, ама немој после недела, две да ѕвониш, да сакаш да се смириме... тогаш ја нема да сакам.. Иако те сакам ќе се оделам од тебе, верувај ми сум поминала полошо во животов, сум изгубила и други личности така да.... оди и не врти се назад, зошто можам да се предомислам... Оди не се секирај добро ќе бидам ја (се надевам).... Туку да те поздравам http://www.youtube.com/watch?v=Vu8-jDjdWtw
Текстов од песнава би сакала да ти го залепам на чело,и секогаш кога ќе се погледеш во огледало да си го прочиташ ! Спојлер Looking back it's hard for me to see Just how I could have been so blind Like an actor on a movie screen You played the part with every line Well every story doesn't have a happy ending Sometimes a flower doesn't grow I hope you understand the message that I'm sending But boy I think you need to know (Coulda been the one) That I would give it all to catch you when you fall boo (Shoulda been the one) Didn't know just what you had boy Now it's just too bad boy (After all is said and done) You're a cheater and a liar Went to play with fire Boy I hope that you enjoyed your fun Cuz you coulda been the one There's nothing left to say Coulda been the one Coulda been Shoulda been My momma didn't raise no fool She said play with fire you get burned You laughed at me, I laugh at you Now it seems the table's turned I must admit I really thought you had potential But I could not have been more wrong I need somebody I can trust with his essentials You had your chance but now I'm long gone... You played yourself boy And there is no denying it It's just the way the story goes You made your bed boy Better go and lay in it But know that you'll be laying there alone You coulda been the one!
Ова е последниот пост за тебе,нема повеќе да ти посветувам песни . .Доста ми е од тебе,од твоите лажни ветувања и глупавата лажна надеж што постојано ми ја даваш ,од твоите глупави оправдувања, никогаш не ти верував...после ова нема да кажам ниту убав ниту лош збор за тебе ...оттука продолжувам сама по својот пат, без тебе во мојот живот ...и знам дека се што би ти кажала тебе ти е сеедно епа ете нека ти биде !!!!
Ти си проблем, што сакам да го имам ти си дрога, што сакам да ја примам ти си тајна, што смртно ме занима ти си грев, што на душа го зимам
Толку ногу те сакам тоа е чудо. Толку многу сум среќна кога гледам дека тие твои слтаки оченца блескат од среќа и се смееш..... Те сакам лудо мое мило убаво суштество Денеска те сакам највеќе од сите денови
Дали да ја проколнам или љубам онаа зимска студена ноќ кога те запознав?! Ни беше совршено. Бевме совршени. Но што се случи? Каде отиде онаа хармонија која ја имаше меѓу нас? Ова прашање си го поставував на почетокот кога ми беше премногу тешко. И сега ми е. И по толку долг период откако те немам видено, ниту сум била со тебе, мене пак ми е тешко. Не дозволив на ниту еден да ми се приближи. Можеби сакав потајно, но во реалноста неможев да замислам никој друг покрај мене кој небеше ти. Проклет да си! Зошто не ме остави да си продолжам понатаму кога ставивме крај. Можеби за некој период ќе дадев шанса на дечко кој секогаш беше покрај мене кога се карав со тебе. Секогаш ме тешеше. Да, можеби со него ќе бев да не ме побараше по толку дол период. Повторно. А сега ми пишуваш да кренам слушалка како би ми кажал зборови кои би ме расположиле. Зошто кога мислам дека нешто сум направила се појавуваш ти и пак ме враќаш на почетокот?! Зошто ми го отежнуваш патот?! Иако потајно знам што сакам.. http://www.youtube.com/watch?v=S3bEU70R1Yo
Мило ми е шо имаш нов број за да можам да те барам и се надевам да немаме поќе недоразбирања Е знам,на гла ти се качив,ама тоа за наше добро ТЕ САКАМ бе убав!
ај кажи ми ШТО најдов јас во тебе за да бидеме заедно за срека што не траеше ни цел еден месец-фала ти за тоа, сум ти бескрајно благодарна кај те видов денес абе таквите ко тебе НИКОГАШ не се менуваат и уште ме прашуваш да ти пишам која сум -од тие што ги познаваш со моето име направи ми услуга и на мене и на остатокот од светов-УБИЈ СЕ гнасо една одвратна, ЦРКНИ абеее, за секој БИВШИ има и ЗОШТО е тоа, а како можеше да ми се случи за толку кратко време 3ца бивши да видам-незнам ова само мене може да ми се случи