Он на мене ќе ми вика ако ти не се јавеш и јас не ти се јавувам до недела. Пфф, теле. Ќе видеме утре кој на кој ќе се јаве.
Што инат ке беше тоа е чудо! Ти му викаш едно оно не па по негово тера. Е ајт терај ама утре нем да ми кажеш... Е добро де имаше право!
"Луѓето се сеќаваат ако сакаат а забораваат ако можат но јас сакам да се сеќавам и не можам да заборавам дека денес е твој ден СРЕЌЕН РОДЕНДЕН миличко. "
Кажи ми среко моја што да правам со таа љубов што ја имам во себе?? Те сакам од се срце.Ти благодарам сто ме правиш најсрекна на свет....Ти благодарам. Секогаш си ми во мислите и срцето. Посакувам сега да бев во твоите прегратки,да ме стоплиш и да ми шепотиш за нашите планови. http://www.youtube.com/watch?v=CP6LQjJo7eY
Mи кажаа дека си стигнал,си се сместил,ми кажаа дека четврток почнуваш и со работа, арно ама сето тоа ми го кажаа.. Верувам дека добро се снаоѓаш. И повеќе незнам што. Не жалам за ништо ! Море жалам,знаеш за што? Што наместо да го искористев времето додека сме заедно за да се љубиме,јас се расправав,викав по тебе, место да продолжам да те бакнувам некогаш ја вртев главата поради моите Х причини кои изгледа постоеа само во мојата глава. Но ти си крив ! Ти не ми кажа уште колку време ни преостанува заедно,не ми најави, јас ќе ги броев деновите и ќе те бакнував,немаше да се расправам. Проклети да се овие вечерни доби,проклети ! А бев спремна да те чакам,за прв пат во животот бев толку сигурна во себе. Мислиш ли на мене сега? Ти фалат ли нашите моменти? м?
Ојјјј црнче мое,мислам дека пошармантен,пољубезен човек од тебе немам сретнато.Ќе беше арно да не сме од различни краеви на светот и да бев јас малце постара или ти малце помлад
Зошто мораше да се јавиш нели завршивме, нели секој на своја страна не ми отежнувај уште толку и без тоа ми е тешко мислиш дека не те приметив по гласот дека и ти не си како што треба џабе се обидуваше да глумиш дка се е во ред знам по себе, се правев дека се ми е нај нај се праев дека после тебе сум посреќна а уствари ништо не е се е хаос Во еден момент ми доаѓаше да ти кажам дека те сакам дека ужасно ми фалиш но не го сторив тоа инатот не ми дозволи
Абре златен мој филиграну со сребрен сјај (инспирејтед бај чичо ни Гугл), чуден си ми без наочари. Многу. Да не кажам смешен. Ај кај мижуркаш така ко маче непрогледано, ами и asian lvl 99+ си. Си знаеш ти, па и сам си признаваш, ама обожавам да си се потсетувам. Уште да ти се испуштеше као случајно уз муабет и по некој чунгшанганјанграгаданг збор и билив ми хани, ќе немав место за сомнеж дека сепак не те лажеле твоите каТо мал, кога ти велеле дека те купиле од Јапонија. Доста беа испади за денеска, се враќаме повторно на совладувањето на тоа шупавите латински поговорки - чисто онака информативно & из љубави, не дека ми требаат.
ЗНам дека си нервозен, ама немој и мене да ме нервираш, те молам. Те мислам многу, таму во далечините не можам да те видам ни ништо, И Покрај сите проблеми шо ги имам овде, ми требаш ти да ме гушниш и да ми кажиш дека се ќе биди добро и дека се ќе помини добро, Ова не можам да ти го кажам тебе оти ќе ми се налутиш.. Не се секирај, се ќе помини ќе заздравиш, се ќе се среди.. Допрва идат нашите убај моменти.. Те сакам !
Твоите очи, твојата насмевка, твојот здив, твоите соништа и желби ме одржуваат жив. Твојот живот, твојата среќа, твојата мистерија, твоите усни и твојот допир ме будат од мизерија. Твојата душа, твоето име е волшебен слоган, твојата воздишка и твојот збор во мене се оган. Твоето минато, твојата сегашност и судбина, твоето присуство и твојот дух поради кои не умирам. Твоите дланки, твоите нозе и твојот свет, твоите фантазии, чувствувам пеперутки в лет. Твојот карактер, твојата издржливост и храброст, твојата љубов и радост ми преливаат младост. Јас, ибезумена и уплашена, замислена без некој, моја прекрасна замисла, мој единствен. Моите соништа и мојот свет, само трошка радост, но, реалноста ме разбуди, со ладнокрвност и гадост.
Не знам дали да трошам зборови.. повеќе не знам ни дали вреди .. а проклето те сакам иако те гледам пола саат си само со мене ..не ме сакаш ЗНАМ
Мнг работи би му кажала дека почнав да чуствувам нешто кон него,дека во последно време кога ќе го видам нз кај сум,дека цело време ме измачува и ме става во една тешка сиуација да не знам на што сум .. дека сакам да го гушнам силно силно и да го изнабацувам оти одд кизнај кога се немаме :/