Ме боли душата од ова што ми го правиш.Верувај не ми е сеедно.Пробувам да продолжам понатака,да те заборавам,но некако не иде.Не е лесно.И да,ти се враќа се` што ми правеше.
сакам вечерва јас и ти на подиум....ако треба и двобој ќе има, ама ќе ти покажам што знам и умеам немој да си седел како мисир на страна како минатиот пат....знаеш љубоморни сцени не ти палат кај мене и немој да ми се вадиш на картата дека си страмежлив, те знам....
Искрено мислев дека барем од тебе ќе ја добијам потребната поддршка,но ме изневери И после се очекуваш дека ќе те побарам??? Се лажеш премногуу!!! Не заслужуваш многу работи
Ма шо сакате правете и двајцата..веке не сте ми значајни..посебно не овај ден..бидејки сум до уши расположена.....
миличко ми беше прекрасно прееска! толку убави 24 часа поминати заедно не сме имале одамна! те сакам и сум најсреќна што си само моичко!
абе заматенко мое,,,,,зошто си ми заматен.колку пивца испи а?лелелелелелеле цела вечер ќе има смешки уште сега си ми насмеан.хахахах
Баш мене кога ми е досадно и кога ми се искача ти си на работа !!! а кога мене ама ичч не ми се искача ти тогаш знаеш да напињеш така??ГЛУПАВ ЕДЕН СМОТАН УФФФФФ КАКО БИ ТЕ ИСТЕПАЛАААААА
Ипак ме послуша да искочиме ,ќе си оди порано од работа Злато мое ммм срцеее дојди да те ручнам што би рекла анннни
^^^^да да баш така и сега тоа ќе му го кажам...... срце мое мало...колку си ми слатко дојди ми да те ручнам да ми те гушнам бебе салтко......