САмо сакам да ме гушнеше сега Не дека ќе ми помогниш да научам,ама барем да ми дадеше сила...Ми недостигаш!
Колку само се нервирам лелеле ке пукнам, ама ти незнаеш, а сигурно се прашуваш што ми е филмот!!! Собирам сила, знаеш ли? Се прашувам дали знаеш? Можеби знаеш. Кај и да е ке биде, па неможам веке да го трпам ова мое лудило ке ставам крај, ке го исполнам ветеното. Знам многу чекаше. Само уште малку, ок?
Иди у спална и исклучи ми го модемот и рутерот, треба да учам а јас почнав филозофии да развивам, ај молим те! За твое добро е, ако не положам утре тебе ќе ти црекам...
приказна раскажана од збор до збор.. многу прашања но без одговор.. ТИ ми требаш да се утешам, сама не можам <3
дека е идиот невиден и дека не сакам да го видам повеке...нека се гони у ПМ он и таа курва со која ме замени.
Ќе ти недостигам? М? Рече одма да се вратам Ах бе злато мое па и ти мене ќе ми недостигаш, но што се два-три дена. Ќе летнат за миг. Ќе се вратам порано само заради тебе!
Седам јас така, имам една мака. Сакам да напишам песна за тебе и мене. Ама не ми оди од рака, се додека се смеам вака. А, ти не можеш да ме видиш. Затоа ја рокнав wonderwall(и тоа live) на цел глас, за мојата crush или љубов нема спас. Се сеќаваш на нешто или ме избегнуваш вешто? А, ти не можеш да ме видиш. Пред некој ден читав што пишуваше за мене, а, сега не знаеш колку те сакам крај себе. Убави,детски времиња беа тоа, ми пишуваше песни кои сега ме болат. А, ти не можеш да ме видиш. Е, да знаеш мил мој иако мислиш дека те излажав некој збор, не ти направив никаков заговор. Се што кажав беше вистина чиста и бистра. "Те сакам", "Можеби за неколку години" А, ти си отиде со очите насолзени, а сега моите како со доместос да сум ги триела. А, ти не можеш да ме видиш. Знам каде си, незнам со кого, сакам да знам дали ќе биде вреден влогот? Го сакам минатиот ти, да ми ги разубави сегашните дни. А, ти не можеш да ме видиш. Се што кажав убаво, не беше глупаво. Сето тоа отиде во потсвест, а тогаш да ми удреше шамар? Немав ниту трошка совест. А, ти не можеш да ме видиш. И како што Врчак рече се' се памти, се' се враќа, се' се врти, се' се плаќа. Плаќам за минати грешки, еден тон тешки. А, ти не можеш да ме видиш. А, јас се смеам на паметот, со тебе сакам да го кажам заветот. Во ова ќе најдеш вистина, во ова ќе најдеш лага, ама знај дека ова е Ашлинг таа што е поблага. А, ти не можеш да ме видиш. Вакво нешто нема ни у Београду. Мислите се од срце,ама неправилно напишани во песничката. Фала. И чекај, уште би му кажала. http://www.youtube.com/watch?v=PhE4_qBEEWI Можеби еден ден. Јас, ти, ноќ и Александар од идол ќе ни пее.
Гледам и очигледно е дека си се вратил на старите навики,сега си слободен и со задоволство ќе си го надополниш пропуштеното. А јас пак ти велам "Немој ќе се уништиш"! Но сега немам право да се мешам,сега можам да дознаам дека си се одвикнал или си се запустил пак. Јас изгледа на време се оттргнав,ете гледаш и тоа е позитивна работа со нашето раскинување. Мил си ми сепак, кога ќе се вратиш може и ќе седнеме да пиеме по едно кафе да си раскажеме што ни се случило, а јас до тогаш сакам да кажам само едно,до тогаш ова сакам да биде вистина ова Спојлер Nedostaje? Ne,dosta je !
леле човече ма стварно не си арен нешто... знаеш ли што се случува или воопшто не ти е гајле?!!!!!!!!!!.......... знаеш што кажи еднаш за секогаш што и како и да се знае,а не вака леле бре само да ги видиш тие,,мислиш цел свет е нивни,си се сакаат(тој е по неја) еден со други се погледнуват,и никој и ништо не им е важно а ние??????????!!!!!!!!!!!!!............. стварно незнам што е нашево?.....
Не ме повредувај повеќе, зошто ми го правиш ова , ?Тешко ми е кога помислувам на тебе .Колку само се радував кога ќе те сретнев низ град,кога ќе ни се сретнеа погледите, кога ќе ми подареше насмевка ,колку само посакував да те имам покрај себе ,ти беше моја слатка тајна ,посакував многу убави желби за нас,се присетувам како твојата прегратка ме смируваше и се прашувам кога исчезна се ,сите убави работи или се беше само глупава лага и неостварлив сон
Со душа чекам да те видам утре,гушнам,бакнам и да заборавиме на сите проблеми кои што во последно не следат.Се надевам дека ќе разговараме смирено без кавги и дека ќе поминиме убав викенд заедно,како секогаш.Мило Те Сакам
Не оди на таа глупава мото тура. Што ќе правам без тебе цеееееел викенд? Со кого ќе излезам, со кого ќе муабетам, кого ќе го бакнувам ?! Ќе умрам од досада и од желба по тебе. Не оди. Спојлер Или ако веќе си решен да одиш, барем дојди си в Сабота
Инает ми тераш затоа не ми се јавуваш цел ден ок така нека биде ама јас ти кажав ти еднаш ама јас два пати и јас не ти се јавувам да видиме кој ќе го направи тоа прв
Ништо не е исто како порано....Дека е стариот ти, оној нежниот што ми посветува внимание и се грижи за мене??? Не те сакам ваков ладен нееее