Ќе пишам додека не ми изгаси цигарата и тогаш ќе го искршам лап топот и веќе никогаш нема да пишувам на темава,или ќе барам дозвола да ми се забрани пристапот до неа !!! Сакам да знаеш бе мило ми е од една страна што ете ми пиша демек да видиш дали сум добро,ама кој к*р ти е тебе гајле јас како сум ај кажи ми ? Зошто би ти било ? Зборчето точка ми е вистинска точка,а ние нашата ја ставивме и ќе стои. Знаеш ми се повраќаше кога ми рече "еј ќе пиеме кафе кога ќе се вратам". Koга дечко ќе се вратиш ти кога? После 3 месеци? Не не сакам ! Многу сум изнервирана и сакав ова да ти го пишам жими се,ама си викам Цигарче не си прави бајрами на мозокот. Што сакаше да ти пишам јас? ЛЕлелеле срце многу те сакам знаеш,криво ми е,вратиии се,ќе сечам вени Не не ! Врз основа на што сум сменета кажи ми? Дека не ми е гајле дали ќе ми пишеш од Америка или не? Епа не ми е бе. Ич. Ми изгоре цигарата волу,терај си го животот таму. Не се бореше ти за нас,не !
Е ова сме ние! Се изгубивме малку одреден период, ама добро е, полека си го наоѓаме патот назад, таму кај што треба....Добро е што на време приметивме и се освестивме Како да ти доловам колку ми е убаво со тебе? Како да ти објаснам дека покрај тебе осеќам неверојатен мир и спокој, нешто што скоро никогаш не сум го имала. Како апче за смирување си ми Спонзор мој!
Ти си причина за моите мали и скриени, како што љубиш да ги наречеш, срамежливи насмевки. А да ме смееш вака срамежливо засекогаш? - скромно, знам - впрочем, како и секогаш.
My darling honey-bunn, проклето многу ми недостигаш, иако поминаа само 2 дена... Сакам да си дојдеш за две недели, да те видам, да те гушнам... Не знам како ќе поминат деновиве, не знам како да си го исполнам времето за да оди побрзо.
И тоа се случи - се потскаравме ! После година и пол, караница, незборување и вртење глави 10тина минути. Добро е, нормални сме. А зошто се скаравме? Едноставно - јас сум жена, а ти маж. Само другпат, не во јавност, иако не беше нешто бучно и бурно, ама кавгите во јавност are so 2007. Уште ми е смешно.
If I could tear you from the ceiling, I'd freeze us both in time. Find a brand new way of seeing.. Your eyes forever glued to mine.
До кога вака со овој твој инает магарешки!? Или пак најдобро ти е вака да љубиш без да сакаш,и криеш дека ме сакаш?! А и да ти кажам вистина си секси возач,бебенце најголемо си. Те сакам не заборавај.
Знаеш шо? Ти си, значи, значи ти си пре-кра-сен. И знаеш шо? У право си, и да имавме по три деца и да се сретневме на 50 години пак ќе завршевме заедно. Те сакам. Онаков каков што си, со сите твои доблести и маани, со твоите срамежливи манијачки насмевчиња и твоите слаби раченца што гушкаат најцврсто на светот. Те сакам со шашардисана коса од твоите капи, со млитавото гласче кога ќе се разнежниш и со носето за кое никако не можам да те убедам дека не ти е криво. Те сакам. Е така. Ти ми го правиш животот поубав. http://www.youtube.com/watch?v=j052-ROwPFM Оh, those silly boys in blue, well, they won't catch me and yoooooou
AAAA многу ми е гајле па ако се лутиш Cамо да не мислиш дека се замарам ја, ајде ајде вечер пак ќе се јавиш, ти ја знам јас лутината на тебе